Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2016

ΛΟΥΤΡΑΚΙ : ΧΑΛΑΣΕ Η ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ «ΔΩΡΟ» ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΓΚΙΩΝΗ«Άνθρακες ο θησαυρός» για τον έμπιστο κι εξ απορρήτων του δημάρχου Λουτρακίου Γιώργο Γκιώνη πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου Γιώργο Ρουμελιώτη, που ήθελε να ανατρέψει το σε βάρος της δημοτικής αρχής τους κακό κλίμα που έχει διαμορφωθεί, για το οποίο κατ’ εξοχήν φταίει ο ίδιος με........
όλα τα «παρατράγουδα» που συμβαίνουν στον τομέα που προΐσταται.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του loutraki-press ο Γιώργος Ρουμελιώτης ήθελε να ανακοινώσει μέσα στον μήνα την δημιουργία υδατοδρομίου στο Λουτράκι, το οποίο να λειτουργήσει ως «χρυσό χάπι» που θα αναστρέψει την τόσο βαριά εικόνα για το σύνολο της δημοτικής αρχής του Γιώργου Γκιώνη.
Όπως θέλουν οι ίδιες πληροφορίες ο Γιώργος Ρουμελιώτης αυτήν την προοπτική ήθελε και επεδίωκε μέσω συνέντευξης Τύπου το επόμενο διάστημα να την κάνει δώρο στο φίλο του Γιώργο Γκιώνη. Όμως, σύμφωνα πάντοτε με τις ίδιες πληροφορίες η εταιρεία ″Ελληνικά Υδατοδρόμια Α.Ε.″ έκοψε την φόρα στον Γιώργο Ρουμελιώτη, δεδομένου ότι αφενός δεν έχει ολοκληρώσει τοbusiness plan, αφετέρου η ανακοίνωση θα γίνει από την ίδια την εταιρεία στο πλαίσιο της παρουσίασης ολόκληρου του δικτύου με τους αδειοδοτημένους προορισμούς.
Οι ίδιες πληροφορίες θέλουν τον Γιώργο Ρουμελιώτη να υποβοηθεί παρά την απομάκρυνσή του από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Λουτρακίου ο Δημήτρης Μπέλλος, ο οποίος είναι συνταξιούχος της πολιτικής αεροπορίας και προφανώς θα διαθέτει γνώση των πτητικών θεμάτων.
Έτσι, Γιώργος Ρουμελιώτης και Δημήτρης Μπέλλος έμειναν στα… κρύα του λουτρού, χάνοντας μια επικοινωνιακή φιέστα που ήλπιζαν ότι θα αλλάξει την εικόνα της δημοτικής αρχής προς την κοινωνία και να δείξουν ότι κάνουν, έναντι του «τίποτα» που είναι η πραγματικότητα.

Πηγη Loutraki Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου