Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου 2016

ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΚΙΩΝΗ, ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΤΑ ΟΜΑΤΑ ΤΩΝ «ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΩΝ» ΤΟΥ


Του Πάνου Ηλιακόπουλου
Φίλοι του loutraki-press ζητούν να αναδειχθεί η προκλητικότατη παρέμβαση του διευθυντή Επικοινωνίας και Κοινωνικής Εταιρικής Ευθύνης του Club Hotel Loutraki (CHL) S.A. Γιάννη Βραχάτη στην συνέλευση του Α.Ο. Ποσειδώνα...
Εκεί ο Γιάννης Βραχάτης επιδεικνύοντας αμετροέπεια είχε υπερβεί τα εσκαμμένα ως η επιχείρηση που εργάζεται και έχει στερήσει πολλά κεφάλαια το Λουτράκι, λόγω των οφειλών της στην Λουτράκι Α.Ε. είχε ισχυρισθεί: «Πριν από 9 χρόνια σας δώσαμε μία υπόσχεση ότι θα γίνει το κολυμβητήριο.  Κάποιοι μας κοιτάγατε και θεωρούσατε πώς αυτά που λέγαμε ήταν φαντασιώσεις!
Το κολυμβητήριο που σας υποσχεθήκαμε το κάναμε.
Το γεγονός ότι υπήρχαν έσοδα από το καζίνο προς την πόλη αυτό το ξέραμε εμείς εκείνη την περίοδο και η δημοτική αρχή που το ενέταξε σε ένα προγραμματισμό ιεραρχημένο για να γίνει πράξη η δέσμευσή μας την οποία σας την δώσαμε, κολυμβητήριο κατασκευάστηκε.
Ο κύριος Γκιώνης μπορεί να σας πει αν αυτά είναι ψέματα ή όχι!»
Φυσικά, ο παρευρισκόμενος δήμαρχος Λουτρακίου με τι κότσια να μπορέσει να ορθώσει το ανάστημά του και να εναντιωθεί στον Γιάννη Βραχάτη, όταν είναι αυτός που σε μεγάλος μέρος τον καθοδηγεί και το κατευθύνει σε διάφορα θέματα αποφασιστικής σημασίας για τον δήμο Λουτρακίου;
Ειρήσθω εν παρόδω, ο Γιάννης Βραχάτης τον Δεκέμβριο του 2008 σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον γράφοντα του είχε ζητήσει να διορθώσει μία ανάρτησή του στο loutraki-press, που αφορούσε τον τοποτηρητή του στο δημαρχείο, γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα υπερέβαινε την κόκκινη γραμμή τόσο την δική του, όσο και του δημάρχου!
Αφού λοιπόν ο Γιώργος Γκιώνης δεν διέθετε το σθένος να υπερασπισθεί το συμφέρον και την ακεραιότητα του τόπου του, πετάχθηκε ο Γιώργος Δέδες και τον έβαλε μια χαρά στην θέση του, χωρίς ο Γιάννης Βραχάτης να μπορεί να αρθρώσει κουβέντα.
Δυστυχώς, στο Λουτράκι είναι πάρα πολλοί λίγοι, μετριούνται, αυτοί που διαθέτουν το σθένος να αντιπαρατεθούν με το κάθε στέλεχος επιχείρησης, όταν μάλιστα αυτή όχι μόνον χάριν του Λουτρακίου έχει βγάλει τα ανέλπιστα κέρδη, αλλά χρωστάει στον Λουτράκι και από πάνω, όπως την Μαρίνα Λουτρακίου, τα χρήματα που προέκυψαν με δικαστική απόφαση, το ελάχιστο εγγυημένο, τις διαφορές τόκων των αποσβέσεων και αν γίνει μια εμπεριστατωμένη οικονομική πραγματογνωμοσύνη ποιός μπορεί να γνωρίζει τί άλλες οφειλές μπορεί να προκύψουν προς το Λουτράκι, από την CHL S.A.;
Καλόν λοιπόν είναι, τα στελέχη των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην επικράτεια του δήμου Λουτρακίου και εν προκειμένω ο Γιάννης Βραχάτης, να συμπεριφέρεται με την ανάλογη σεμνότητα και σεβασμό προς την πόλη και τους φορείς αυτής, γιατί η πόλη αυτή έδωσε την οντότητα στην επιχείρηση εξ ονόματος της οποίας ομιλεί.
Όπως είναι αυτονόητο, όλα αυτά τα δικαιώματα, τα έχει δώσει ο ίδιος ο Γιώργος Γκιώνης, με τον καθένα να αξιοποιεί αυτό το δικαίωμα είτε για λογαριασμό του και προσωπικό όφελός του, είτε για λογαριασμό των εργοδοτών του ή των εντολέων του.
Επομένως δεν φταίει ο κάθε Γιάννης Βραχάτης, αλλά απλά ο ίδιος ο Γιώργος Γκιώνης, που υπολείπεται δραματικά των απαιτήσεων της θέσης του και ο καθένας που διαθέτει ισχύ, μπορεί με ευκολία να τον κάνει ότι θέλει...
Πηγη Loutraki Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου