Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2016

Παρέμβαση Νίκου Μαυραγάνη για ενδυνάμωση του δημοσίου ελέγχου σε νερό και ενέργεια

 
Παρέμβαση προκειμένου να υιοθετηθεί νομοτεχνική βελτίωση σύμφωνα με την οποία διασφαλίζεται ο δημόσιος χαρακτήρας των ΔΕΚΟ, έκανε ο πρώην βουλευτής Ευβοίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων Νίκος Μαυραγάνης.  Μετά από πρόταση του Προέδρου του Ι.Γ.Μ.Ε.Α. Νίκου Μαυραγάνη σε συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ο Εισηγητής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στη.....
συζήτηση του σχεδίου νόμου για τα προαπαιτούμενα στην Ολομέλεια της Βουλής, παρενέβη προκειμένου να υιοθετηθεί νομοτεχνική βελτίωση σύμφωνα με την οποία διασφαλίζεται ο δημόσιος χαρακτήρας των ΔΕΚΟ.
Η παρούσα παρέμβαση η οποία έγινε αποδεκτή από τον Υπουργό Οικονομικών κ. Τσακαλώτο υπό την μορφή νομοτεχνικής βελτίωσης στο Άρθρο 2, ξεκαθαρίζει ότι η αξιοποίηση των ΔΕΚΟ δεν περιλαμβάνει την αποξένωση του Ελληνικού Δημοσίου από αυτές.
Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες αντιλαμβανόμενοι την αναγκαιότητα προστασίας των Ενεργειακών και Υδάτινων πόρων της χώρας μας και ενίσχυσης του Δημόσιου χαρακτήρα των ΔΕΚΟ, παραμένουν συνεπείς στις προεκλογικές τους δεσμεύσεις». Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου