Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2016

Κόντρα για τη σίτιση στα hot spot – Λαζαρίδης: Στήνετε μπίζνα – Βίτσας: Θέλουμε να κινείται η τοπική οικονομία – Καμμένος: Πρέπει να πέσουν


  Κόντρα ξέσπασε στην εκπομπή Ακραίως με τον Τάκη Χατζή στην τηλεόραση τουΣΚΑΪ για την σίτιση προσφύγων στα κέντρα φυλοξενίας. Αφορμή στάθηκε η καταγγελία του δημοσιογράφου από τη Λέρο Νίκου Ιγνατιάδη ότι οι διαγωνισμοί για τη σίτιση είναι «φωτογραφικοί» και κομμένοι και ραμμένοι στα μέτρα συγκεκριμένων εταιρειών.....

Ο διεθυντής του γραφείου Τύπου της ΝΔ Μακάριος Λαζαρίδης κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «έστισε μπίζνα στο προσφυγικό». Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην παραίτηση του Οδυσσέα Βουδούρη, κατηγορώντας τον πρωθυπουργό ότι αντί να διερευνύσει τις καταγγελίες του για ατασθαλείες στη διαχείριση κονδυλίων, έκανε δεκτή την παραίτηση.
Παρέμβαση στην εκπομπή έκανε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής ΆμυναςΔημήτρης Βίτσας, ο οποίος επεσήμανε πως τους διαγωνισμούς για τα κέντρα φιλοξενίας και τα hot spots τους κάνουν τα γενικά επιτελεία, σε μηνιαίο επίπεδο. Σε αυτό το πλαίσιο επεσήμανε πως πρόθεση της κυβέρνησης είναι να κινείται και η τοπική οικονομία.
Από την πλευρά του ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος επεσήμανε πως η προβοκάτσια στον διαγωνισμό είναι σαφής και συνέχισε λέγοντας ότι πρέπει να πέσουν κεφάλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου