Σάββατο, 1 Οκτωβρίου 2016

1. Μεγάλη και επιτυχημένη η Εκδήλωση: “Ξεκινώντας με τον τουρισμό” [Video]


Με μεγάλη επιτυχία  πραγματοποιήθηκε Χθες στην Κόρινθο η εκδήλωση “Ξεκινώντας …….με τον τουρισμό” η οποία διοργανώθηκε από τον Σ.Ε.Γ.Ε.Σ και  Πρόεδρο τους Χρίστο Ντούσικο σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων Κορινθίας Και τον Πρόεδρο τους Κο Δημήτριο Παππά .
 Μεγάλη ήταν η  συμμετοχή φορέων που ασχολούνται με το αντικείμενο του τουρισμού.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης επιχειρήθηκε να........
τεθούν νέες βάσεις προκειμένου να επιτευχθεί το ζητούμενο που είναι η προσέλκυση επισκεπτών στην Κορινθία.
Οι ομιλητές χαιρέτησαν την πρωτοβουλία, εξέθεσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει τώρα ο κλάδος και πρότειναν διεξόδους και σκέψεις προκειμένου να τεθουν νέα θεμέλια στον τουρισμό της περιοχής μας.

Ακολουθεί το βίντεο με ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις τις οποίες οι τοπικοί τουριστικοί φορείς θα πρέπει να υιοθετήσουν για την Τουριστική αξιοποίηση του Νομού μας  :
Ομιλητές ήταν οι Προέδροι  της Ένωσης Ξενοδόχων Κορινθίας κ. Δημήτρης Παππάς, ο  Προέδρος του ΣΕΓΕΣ κ. Χρήστος Ντούσικος,
του Περιφερειακού Συμβούλου κ. Γιώργος Πετρίτσης, καθώς και εκπροσώπου του Υπουργείου Τουρισμού Νίκου Σαρούκου,
του ΞΕΕ/ΠΟΞ  Δημήτρη Πολλάλη, του HATTA  κ. Λύσανδρου Τσιλίδη, της ΠΟΕΣΕ κ. Ιωάννη Τσάκου (Επίτ. Πρόεδρος – Πρόεδρος ένωσης Πειραιά, “Εστίαση και Τουρισμός”).
Στη συνέχεια ακολούθησε τοποθέτηση του Προέδρου της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος Μίλτου Καρούμπα με θέμα  “Εκπαίδευση και σημασία ποιότητας παροχής υπηρεσιών”, καθώς και  του πρ. Πρόεδρου της Ένωσης Barmen Ελλάδας – εκπαιδευτικού του ΙΕΚ Αναβύσσου κ. Κώστα Στεφανακίδη με θέμα “Πίσω από την Μπάρα”.
Κεντρικός ομιλητής ήταν ο κ. Νίκος Λυγερός θέμα: “Στρατηγικός Τουρισμός”.

Πηγή video loutrakitv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου