Κυριακή, 9 Οκτωβρίου 2016

ΜΕ ΒΑΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Μισθός 134.000 σε ελεγκτή εναέριας κυκλοφορίας

  Ελεγκτής στο Τμήμα Εναέριας Κυκλοφορίας έχει ετήσιες απολαβές ύψους 134 χιλιάδων ευρώ, σύμφωνα με στοιχεία τα οποία δημοσίευσε χθες η ιστοσελίδα Stockwatch.

Συγκεκριμένα, όπως γράφει η ιστοσελίδα, που επικαλείται στοιχεία του Υπουργείου Οικονομικών, το σύνολο των μεικτών απολαβών των 160 εργαζομένων στον τομέα αεροναυτιλιακών ανέρχεται .....
στα €10 εκ. και σε αυτά περιλαμβάνονται μισθοί €6 εκ., υπερωρίες €1,1 εκ., επίδομα βάρδιας Κυριακής και αργιών €1,4 εκ. και επίδομα αποδοτικότητας €1,5 εκ.

Είκοσι από τους εργαζομένους του τμήματος αεροναυτιλιακών υπηρεσιών λαμβάνουν απολαβές από €100 χιλ. μέχρι €134 χιλ. ετησίως.

Επιθεωρητές που λαμβάνουν ετήσιο μισθό από €60 χιλ. μέχρι €70 χιλ., οι συνολικές μεικτές ετήσιες απολαβές τους ξεπερνούν τις €130 χιλ.

Οι ετήσιες απολαβές τους διπλασιάζονται από την παροχή υπερωριακής αποζημίωσης, επιδομάτων Κυριακής και αργιών καθώς και από το επίδομα αποδοτικότητας. Άλλοι 49 ελεγκτές λαμβάνουν μεικτές απολαβές από €60 χιλ. μέχρι €100 χιλ.

Υπάρχουν περιπτώσεις ελεγκτών που ο ετήσιος μισθός τους είναι €26 χιλ., αλλά με τα επιδόματα βάρδιας, αποδοτικότητας και με τις υπερωρίες οι απολαβές τους διπλασιάζονται και αγγίζουν τις €50 χιλ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου