Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2016

Αυτή είναι η 6χρονη που κρατούσε ζευγάρι Ρομά στον Τύρναβο [εικόνες]


Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΛ.ΑΣ της φωτογραφίες του 6χρονου κοριτσιού που σύμφωνα με την αστυνομία έχει έχει απαχθεί από τους βιολογικούς γονείς του και εντοπίστηκε να μένει σε οικισμό Ρομά στον Τύρναβο. 
Το μικρό κορίτσι έχει ήδη απομακρυνθεί από τον οικισμό με τους αστυνομικούς να συλλαμβάνουν τους φερόμενους ως γονείς, έναν 42χρονο Ρομά και τη 41χρονη 00004000 γυναίκα του. Με τη χθεσινή υπόθεση να......
έχει αρκετά κοινά στοιχεία με την υπόθεση της «μικρής Μαρίας» που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο όταν, τον Οκτώβριο του 2013, βρέθηκε σε οικισμό των Ρομά στα Φάρσαλα.
Μαζί με τους δύο φερόμενους ως γονείς, συνελήφθη χθες και ένας ακόμη 45χρονος Ρομά τον οποίο αναζητούσαν οι διωκτικές αρχές με αφορμή εντάλματα σύλληψης που έχουν εκδοθεί σε βάρος του για διακίνηση ναρκωτικών.
«Η ανήλικη προσφωνείται με το όνομα «Νικολέτα» ή «ΤΑΤΟ», αγνώστων λοιπών στοιχείων και διέμενε στον Τύρναβο με δυο από τους παραπάνω συλληφθέντες, οι οποίοι δεν είναι οι βιολογικοί γονείς της.
Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας (2) μηνών, αποσκοπεί στη διακρίβωση των στοιχείων ταυτότητας της ανήλικης και των βιολογικών γονέων της καθώς και στον εντοπισμό αυτών ή άλλων πλησιέστερων συγγενών της.
Παρακαλείται όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικό να επικοινωνήσει στους αριθμούς κλήσης 2410-683171 και 2410-683157, της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας» αναφέρει σε ανακοίνωση της η αστυνομία.
Πηγή: www.iefimerida.gr/ |  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου