Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2016

Απάντηση Τ. Νάννη σε καταγγελίες Λογοθέτη: "Ναι, πήραμε 690 ευρώ αλλά..."


 Ένα επώνυμο σχόλιο από τον Τάσο Νάννη, στο loutrakiblog.gr, ήρθε ως απάντηση στα όσα κατήγγειλε ο πρώην δήμαρχος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, Κώστας Λογοθέτης στο Δημοτικό Συμβούλιο της προηγούμενης εβδομάδας.
Για όσους δεν γνωρίζουν, ο Κώστας Λογοθέτης, είχε .........
καταγγείλει στο Δ.Σ. ότι Δημοτικός Σύμβουλος της πλειοψηφίας Γκιώνη λαμβάνει διαφημίσεις από τη ΔΕΥΑΛ και είχε αναρωτηθεί αν είναι νόμιμο αλλά και ηθικό να γίνεται κάτι τέτοιο.

Δείτε την απάντηση του μετόχου του lradio, Τάσου Νάννη:

"Ντροπή σας που προσπαθείτε να ρίξετε λάσπη στο elradio και στους μετόχους του. Δεν ειμαι ανώνυμος ειμαι ο Τασος Ναννης ειμαι συμμετοχος με τον Παντελεου Κ. Και εχω την διαχείρηση του σταθμού...

Ο λόγοθετης δεν το λέω κύριο διότι δεν ειναι ούτε θα γινει ψεύδεται διότι ο σταθμός μας τα 690 ευρώ που λει οτι πήραμε ειναι σε σύνολο 4 τιμολογίων απο το έτος 2014 έως και το 5 / 2016 και δεν αφορούσε διαφιμηση , αλλα ευχές Χριστουγέννων και Πάσχα αντίστοιχα τις ΔΕΥΑΛ τις οποίες ευχές για παςχα και Χριστούγεννα τις περνάμε και επι δημαρχίας λόγοθετη - Παύλου όπως και ολα τα τοπικά ράδιοφωνα".

πηγη loutrakiblog.gr/

2 σχόλια:

  1. ΧΑΡΗ ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΘΕΣΗ.ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ.ΕΙΝΑΙ ΗΘΙΚΟ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΓΚΙΩΝΗ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝ ΔΙΝΕΙΣ ΟΒΟΛΟ ΩΦΕΙΛΕΙ. ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ
    ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΤΟΥ Κ. ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΕΠΙ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή