Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2016

ΛΟΥΤΑΚΙ : Ο πρώην πρόεδρος του δ . λιμενικού ταμείου Λουτρακίου απαντά στα ψέματα του προέδρου του Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου Γεωργίου Ρουμελιώτη για την διάβρωση της ακτής.


Όπως είναι γνωστό τόσα χρόνια ή περιοχή Πευκάκι έχει πρόβλημα κατακρήμνισης και διάβρωσης της ακτής.
Από το 2013 που ήμουν πρόεδρος του ΔΛΤΠ είχε γίνει αίτηση προς το υπουργείου ναυτιλίας για τους πόρους από το ΠΔΕ του συγκεκριμένου Υπουργείου. Το ίδιο έτος πιστώθηκαν στο ΔΛΤΠ 83000€ για το συγκεκριμένο έργο. Έκτοτε τα χρήματα παραμένουν στο .....

Λιμενικό Ταμείο Λουτρακίου και έχουν επίσης δαπανηθεί το 2015 για μελέτη από ίδιους πόρους περίπου 8.000€ για το συγκεκριμένο έργο.
Όλα αυτά ξέχασε να τα αναφέρει ο πρόεδρος Γεώργιος Ρουμελιώτης αλλά ανέφερε ένα εξωπραγματικό νούμερο κόστους έργου 900.000€ το οποίο δεν γνωρίζω από που προκύπτει! ( Μελέτη ; )
Όμως αυτό που γνωρίζω είναι ότι ο Ρουμελιώτης δεν έχει τρέξει στα αρμόδια υπουργεία να εντάξει το έργο σε κοινή χρηματοδότηση των υπουργείων και της περιφέρειας.
Επίσης αυτό που ξέρω ότι για ανάλογο πρόβλημα στα Βαλιμιτικα και την Τεμενη Αιγιου μήκους 1800 μέτρων έχουν πιστωθεί 5.500.000€ και μία άλλη εκτίμηση για την δυτική Αχαΐα για 13,6 χλμ είναι της τάξης των 20.000.000 €
Όλοι μπορούν να κάνουν τις συγκρίσεις τους.
Με ψέματα δεν μπορείς να κρύψεις την ανικανότητα!


Π.Προεδρος ΔΛΤΠ
Αρης Μαρινης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου