Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2016

Για ποιο λόγο επιστρέφει με άγριες διαθέσεις από τη Νορβηγία ο Καμμένος


 Μέχρι το μακρυνό Όσλο της Νορβηγίας έφθασαν τα μαντάτα για τα όσα έγιναν στην γενική συνέλευση της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Αττικής και την συμπεριφορά ομάδας αεροπόρων πριν και κατά τη διάρκειά της.
Ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος που βρισκόταν στην Νορβηγία για επίσημη επίσκεψη έγινε έξαλλος κι έχει ζητήσει εξηγήσεις για όσα συνέβησαν την Κυριακή στο Περιστέρι. Οι εξηγήσεις είναι το λιγότερο που ζήτησε…

Ο λόγος της οργής Καμμένου έχει να κάνει με την ευθεία αμφισβήτηση του νόμου του, ο οποίος προβλέπει την νόμιμη λειτουργία της ΠΟΕΣ ως φορέα εκπροσώπησης των στρατιωτικών για θέματα εργασιακά. Η απόφαση του Καμμένου να νομιμοποιήσει την ΠΟΕΣ ήταν μια απόφαση ρίσκου και σ΄ ότι αφορά το κομματικό ακροατήριο Καμμένου, μια απόφαση που πιθανόν θα ΄χει κόστος. Ωστόσο οι στρατιωτικοί που “τρέχουν” το θέμα Ενώσεις Στρατιωτικών και ΠΟΕΣ, τον έπεισαν ότι η κατάσταση θα ήταν πολύ πιο επικίνδυνη για την πειθαρχία του στρατεύματος αν δεν ψηφιζόταν νόμος που θα έθετε όρια και κανόνες σ΄ ότι έχει να κάνει με την εκπροσώπηση των στρατιωτικών. Στο διάστημα της υπουργίας του είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει το χάος που είχε αρχίσει να δημιουργείται, αλλά και τους κινδύνους που υπήρχε με τον καθένα να ιδρύει κι έναν σύλλογο!
Για όλα αυτά ο Καμμένος θεωρεί περίπου ως κρούσμα απειθαρχίας τα όσα συνέβησαν την Κυριακή και όπως λένε οι πληροφορίες επιστρέφει στην Αθήνα με άγριες διαθέσεις.

militaire.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου