Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016

Τον ανασχηματισμό που θα ταράξει τα νερά ετοιμάζει ο Αλέξης Τσίπρας ? Θ α υπάρξουν εκπλήξεις ?


Η αρχή λένε θα είναι η μετακίνηση του υπ. Επικρατείας Νίκου Παππά στο υπ. Εξωτερικών.
Ο Παππάς γνωρίζει ότι η υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών θα έχει ουρά και αρκετά επεισόδια ακόμη και δεν έχει διάθεση να εμπλέκεται σε μια φθοροποιό διαδικασία όπως με το αν θα......
προσλάβουν ο Μαρινάκης και ο Σαββίδης τους απολυμένους του Mega, του STAR, ακόμη και του Alpha εάν δεν βρεθεί ένας ικανοποιητικός τρόπος να παραμείνουν όλα τα κανάλια σε λειτουργία.
Ο Νίκος Παππάς λοιπόν ετοιμάζεται να μετοικήσει στο υπ. Εξωτερικών.
Ο Πάνος Καμμένος εκτός από υπ. Αμυνας θα είναι και ο νέος αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης στη θέση του Δραγασάκη.
Ο σημερινός υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς θα μετακινηθεί στο υπ. Δικαιοσύνης μια και ο πρωθυπουργός θέλει να υπάρχει στο συγκεκριμένο πόστο μια σιδερένια γροθιά. Ο Κοτζιάς είναι ο κατάλληλος άνθρωπος.
Ο Νίκος Τόσκας θα φύγει από το υπ. Δημόσιας Τάξης για δύο λόγους: O ένας είναι τα δακρυγόνα στους συνταξιούχους και ο άλλος είναι οι 3.000 και πλέον αστυνομικοί οι οποίοι εξακολουθούν να υπηρετούν σαν οικιακοί βοηθοί σε δημοσιογράφους, εκδότες και λοιπούς επιχειρηματίες οι περισσότεροι από τους οποίους χρησιμοποιούν την αστυνομική συνοδεία για να πουλάνε μούρη στον περίγυρο. Ο Τσίπρας έλαβε την συγκεκριμένη λίστα στο Μέγαρο Μαξίμου από έμπιστό του συνεργάτη και τρελάθηκε από τα “σημεία και τέρατα”.
Το υπουργείο Οικονομικών ξηλώνεται στην κυριολεξία. Νέος τσάρος της Οικονομίας θα είναι ο Γιώργος Χουλιαράκης με αναπληρωτή υπουργό τον Δημήτρη Καμμένο τω ΑΝΕΛ . 
Το υπουργείο Παιδείας περνάει και αυτό στους  ΑΝΕΛ-ακόμη δεν έχουμε το πρόσωπο. Πάντως οι ΑΝΕΛ θα είναι ενισχυμένοι στην νέα κυβέρνηση.
Σπίτι του θα πάει ο Γιώργος Κατρούγκαλος και το υπ. Εργασίας θα το αναλάβει ο Κουρουμπλής.
Η Ολγα Γεροβασίλη θα είναι η νέα υπουργός Υγείας- έχει και αξονικό τομογράφο στην Αρτα, άρα γνωρίζει το αντικείμενο.
Ο σημερινός υπουργός Ξανθός θα μετακινηθεί στο υπ. Ενέργειας, στην θέση του Σκουρλέτη.
Υπουργός Δημόσιας Τάξης αναλαμβάνει ο Παύλος Πολάκης τον οποίο ο Τσίπρας θεωρεί πετυχημένο στο πόστο του παρά την εκρηκτικότητα του χαρακτήρα του.
Στην θέση του υπ. Επικρατείας Νίκου Παππά τοποθετείται ο Νίκος Φίλης.
Ο Λευτέρης Κρέτσος παραμένει στο πόστο του. Ο Χρήστος Σπίρτζης επίσης. Οπως και οι Γιώργος Σταθάκης και Κοντονής. Το υπουργείο Παιδείας περνάει στους ΑΝΕΛ-ακόμη δεν έχουμε το πρόσωπο. Πάντως οι ΑΝΕΛ θα είναι ενισχυμένοι στην νέα κυβέρνηση. «Κουρδιστό Πορτοκάλι»


   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου