Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2016

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ… Α Ν Ε Π Α Ρ Κ Ε Ι Σ!!! ΓΙΑΤΙ Η ΜΕΡΚΕΛ «ΚΑΙΓΕΤΑΙ» ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΥΡΩ-ΣΤΡΑΤΟΥ!


Η Γερμανία αντιμετωπίζει «σοβαρά προβλήματα» στο πολεμικό της οπλοστάσιο, καθώς όπως αποκαλύφθηκε δεν διαθέτει την απαραίτητη ικανότητα μάχης, λόγω σημαντικών ελλείψεων στα αεροσκάφη των ενόπλων δυνάμεων.
Γερμανικά μέσα ενημέρωσης κυκλοφόρησαν έγγραφα από το Bundeswehr, στα οποία αναφέρονται ότι οι ένοπλες δυνάμεις της χώρας και ο τομέας της πολιτικής διοίκησης, διαπιστώνουν ότι......
υπάρχει μεγάλο πρόβλημα. Και θα μπορούσαν να βρουν μια λύση μέσω στενότερης στρατιωτική συνεργασίας με το Παρίσι.
Η γερμανική εφημερίδα Welt am Sonntag έφερε στη δημοσιότητα σημείωμα, που υπογράφεται από την Γερμανίδα υπουργό Άμυνας Ursula von der Leyen, η οποία αναφέρει ότι μέχρι το 2021, η λειτουργική διάρκεια ζωής των Transal (γαλλο-γερμανικά αεροσκάφη μεταφοράς C-160) θα τελειώσει. Η διάδοχη κατάσταση στα αεροσκάφη μεταφοράς είναι το A400M «Άτλας» (που παράγεται από την Airbus), που ωστόσο όμως η παράδοσή του είναι «απίθανο να ολοκληρωθεί πριν από το 2023″, σύμφωνα με τους κατασκευαστές. Ως εκ τούτου προκύπτει ένα κενό διάρκειας δύο ετών για την γερμνική πολεμική αεροπορία!
Λύση μπορεί να δώσει, καθώς πιθανό σενάριο αναφέρει ότι οι Γερμανοί ενδέχεται να «βολευτούν» με τα Lockheed Martin C-130J Super Hercules, με προέλευση από τη σύμμαχο τους στην ΕΕ. Οι δύο χώρες παράλληλα με τη θερμή τους υποστήριξη για τη δημιουργία ενός στρατού της ΕΕ, υπέγραψαν συμφωνία να μοιραστούν μεταφορικά αεροπλάνα και μια αεροπορική βάση στη γαλλική πόλη της Ορλεάνης.
Η συμφωνία περιγράφει την πρόθεση των δύο χωρών να μοιραστούν τα στρατιωτικά αεροσκάφη μεταφορών C-130J Hercules, όπως δήλωσε στις αρχές Οκτωβρίου από το Παρίσι, ο Γάλλος υπουργός Άμυνας Jean-Yves Le Drian.
Η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, η κυβέρνηση της οποίας υποστηρίζει τη δημιουργία νέων πανευρωπαϊκών δομών στρατιωτικής διοίκησης μετά το Brexit, συμφώνησε ότι η Ευρώπη πρέπει να κάνει «περισσότερα για την εσωτερική μας και εξωτερική μας ασφάλεια».
Η Welt am Sonntag, επικρίνει τη γερμανική συνεργασία με τη Γαλλία, λέγοντας ότι «η Γαλλία δεν έχει το κατάλληλο τεχνικό προσωπικό ή εξοπλισμό για τη συντήρηση αεροσκαφών.» «Αν οι Γερμανοί στρατιώτες και οι αεροπόροι χρειάζονται βοήθεια από τη Γαλλία, αυτό θα μπορούσε να θέσει το Παρίσι σε θέση ισχύος», αναφέρεται χαρακτηριστικά.
Το γερμανικό Υπουργείο Άμυνας δήλωσε ότι υπήρξαν ζητήματα με το αεροσκάφος A400M, στα οποία φέρεται να περιλαμβάνεται η εξάτμιση του καυσίμου στο θάλαμο πλοήγησης. Η Γερμανία έλαβε το πρώτο A400M το Δεκέμβριο του 2014 μετά από καθυστέρηση τουλάχιστον ενός έτους. Η συνολική καθυστέρηση στην παράδοση εκτιμάται σε 107 μήνες, με τις απώλειες να αγγίζουν 1.47 δισεκατομμύρια ευρώ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου