Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2016

Ηρωίδα κάτοικος της Χίου εξευτέλισε τους πραιτωριανούς των ΜΑΤ που ξυλοκόπησαν τους κατοίκους


Βλέποντας τα παρακάτω βίντεο από το Politis Chios ειλικρινά γεμίζω οργή και ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΑΛΛΟ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΛΕΕΙΝΩΝ ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΩΝ.
Του Στρατή Μαζίδη
Εδώ και χρόνια δηλαδή δε θέλω γιατί δε μου αρέσει να πληρώνω ως φορολογούμενο κορόιδο μισθό σε όσους χτυπούν συνταξιούχους, τυφλούς, μαθητές, φοιτητές και μητέρες ενώ η εγκληματικότητα χτυπάει κόκκινο.
Αυτοί οι κύριοι με τα κράνη και το κούφιο περιεχόμενο όταν είδαν να.....
αποδρούν πρόσφυγες και λαθρομετανάστες από το hot spot δεν έκαναν τίποτε. Ομοίως και όταν κατέλαβαν το κεντρικό λιμάνι της Χίου σταματώντας με το έτσι θέλω τη συγκοινωνία του νησιού.
Δείτε το βίντεο και εξοργιστείτε. Κοιτάξτε με τι ζήλο σαπίζουν στο ξύλο αυτούς που τους ταΐζουν με τη φορολογία τους. «Άνανδροι, άνανδροι! Έξω, έξω αλήτες! Αλήτες! Ποια μάνα σας έκανε; Στο διάολο να πάτε αλήτες» «Αλήτες! Κοπρόσκυλα!» «Αυτούς σας έβαλαν να φυλάττε! Όχι να χτυπάτε εμάς!» Αυτοί οι άνθρωποι, ακόμη κι αν είχαν εντολή να σαπίσουν αλύπητα τους κατοίκους στο ξύλο (που θα έπρεπε να αψηφίσουν), ωστόσο δείτε με πόσο πάθος τις εκτελούν.
Κανονικά όλοι αυτοί πρέπει να ξηλωθούν απόψε κιόλας. Ευκαιρία να αρχίσουν οι περικοπές των σπαταλών του κράτους από το να σταματήσουμε να πληρώνουμε μπράβους, νταβατζήδες, χαραμοφάηδες (αφού έννομη τάξη με την ορθή έννοια δεν υφίσταται) και νταήδες της φακής που τα βάζουν με τους νομοταγείς πολίτες.
Διηγείται η κα. Ρούλα Βλασσοπούλου: «Είδα να χτυπούν το γιο μου και πήγα να τον προφυλάξω. Με πέταξαν κάτω και με χτυπούσαν, ενώ τους έλεγαν ότι είμαι χειρουργημένη πριν από λίγες μέρες. Ποια μητέρα δεν θα προσπαθούσε να σώσει το γιο της… Ένοιωσα σα να μην είμαι Ελληνίδα, με χτυπούσαν Έλληνες αστυνομικοί χωρίς αιτία…»
Αλήθεια τελικά, ποια μάνα τους έκανε; Είναι άραγε περήφανη με τις πράξεις τους; Δείτε τα πρόσωπά τους! Συγκρατείστε τα! Προσέξτε το πόσο ανέκφραστοι είναι όταν τους μιλούν οι κάτοικοι. Ψυχροί δολοφόνοι! Ειλικρινά απορώ που ακόμη δεν τους έχει πετάξει το νησί στη θάλασσα. Άλλωστε η παρουσία τους δεν προσφέρει απολύτως τίποτε.
freepen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου