Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016

ΔΙΩΡΥΓΑ:Οι ενέργειες της Διοίκησης Διευθύνοντος Συμβούλου Καρακούση Παναγιώτη άρχισαν να υλοποιούνται έστω και αργά .


Οι ενέργειες  της Διοίκησης της Διώρυγας Κορίνθου - Α.Ε.ΔΙ.Κ  επι Διευθύνοντος Συμβούλου    Καρακούση Παναγιώτη άρχισαν να υλοποιούνται έστω και αργά . Από έγκυρες πηγές της  αρμόδιας Υπηρεσίας  του Υπουργείου Οικονομικών  ενημερώθηκα ότι  εγκρίθηκε το αίτημα του τότε Διευθύνοντα Συμβούλου Καρακούση Παναγιώτη για την άμεση αύξηση του προσωπικού βάση των αναγκών της Α.Ε.ΔΙ.Κ με βάση του οργανογράμματος που ....
είχαμε παρουσιάσει τότε  .
Αυτό είναι δείγμα της καλής λειτουργίας του τότε Διοικητικού Συμβουλίου το οποίο είχε ως γνώμονα την καλή λειτουργία της Εταιρίες της Διώρυγας , τα συμφέροντα αυτής και όλων των εργαζομένων σε αυτήν .   
Οι πληροφορίες μας επίσης μας λένε ότι η Νέα διοίκηση προκειμένου να μηδενίσει τις εύστοχες και επιτυχημένες ενέργειες του προηγούμενου ΔΣ  κάνει προσπάθειες ακύρωσης αυτής της απόφασής .
Αυτό προκειμένου να προωθηθεί νέο δικό τους αίτημα με φωτογραφικές και επιλεκτικές προσλήψεις  ημέτερων και προσφιλών ατόμων .

  Η απόλυτη παράνοια , αλλά και η αδικία για το προσωπικό της Διώρυγας και περισσότερο για την Ναυτική Υπηρεσία  της οποίας το προσωπικό εδώ και χρόνια εργάζονται όλος παράνομα 12ωρα λόγο έλλειψης προσωπικού .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου