Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2016

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΟΑΕΕ: ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ !!!


Δεν φτάνει που οι ελεύθεροι επαγγελματίες έχουν να αντιμετωπίσουν την υπερφολογηση και τις αυξημένες εισφορές, έχουν να αντιμετωπίσουν και τις εξυπνάδες του διοικητή του ΟΑΕΕ
Σύμφωνα με την καθημερινή κατά την διάρκεια ημερίδας του οαεε στην Φλώρινα, σε ερώτηση ασφαλισμένου πώς από 1/1/2017 με τις.....
επερχόμενες ασφαλιστικές και φορολογικές αλλαγές οι ασφαλισμένοι θα έχουν κίνητρο για εργασία, όταν καλούνται να πληρώσουν το 80% του εισοδήματός τους στο κράτος, ο διοικητής του οαεε φέρεται να είπε: «εάν το θεωρούν πατριωτικό ας πάνε στη Βουλγαρία...» !!!
Μήπως τελικά εσύ είσαι για τη Βουλγαρία κύριε διοικητά ;;;


 Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η δήλωση του διοικητή του Οργανισμού Ασφάλισης Ελεύθερων Επαγγελματιών (ΟΑΕΕ), κ. Δημήτρη Τσακίρη ότι όποιος αδυνατεί να καταβάλλει εισφορές σε συνδυασμό με την υπέρογκη φορολογία ας πάρει την οικογένεια του και ας πάει στην Βουλγαρία. 
Συγκεκριμένα σύμφωνα με την "Καθημερινή", κατά την διάρκεια ημερίδας του ΟΑΕΕ στην Φλώρινα, σε ερώτηση ασφαλισμένου πώς από την 1η Ιανουαρίου με τις επερχόμενες ασφαλιστικές αλλά και φορολογικές αλλαγές οι ασφαλισμένοι θα έχουν κίνητρο για εργασία, όταν καλούνται να πληρώσουν συνολικά το 80% του εισοδήματός τους στο κράτος, ο διοικητής του ΟΑΕΕ φέρεται να είπε, εάν το θεωρούν πατριωτικό, ας πάνε στη Βουλγαρία. 

Μπορεί στη συνέχεια ο κ. Τσακίρης μιλώντας στην εφημερίδα να έκανε λόγο για παρερμηνεία των όσων είπε, καθώς σύμφωνα με τον ίδιο στόχο είχε να καταδείξει ότι η ζωηράδα και η ευρηματικότητα των Ελλήνων δεν θα πρέπει να εξαντλείται σε τρόπους εισφοροδιαφυγής αλλά προς όφελος της ανάπτυξης της εγχώριας οικονομίας, ωστόσο απαιτείται μεγαλύτερη υπευθυνότητα εν μέσω της ασφυκτικής πραγματικότητας που βιώνουν οι ελεύθεροι επαγγελματίες.
filoiypervasi-pireas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου