Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου 2016

Διασπάθιση Δημόσιου χρήματος , Αυταρχισμός και ασυδοσία είναι τα τρία χαρακτηριστικά που διέπουν τα στελέχη του Σύριζα .


Το σλόγκαν της βάσης της πρώτης φοράς Αριστερά είναι : Αρκετά έφαγαν οι άλλοι τόσα χρόνια . Καιρός να φάμε και εμείς τώρα .                                               Η Διασπάθιση Δημόσιου χρήματος , Αυταρχισμός και ασυδοσία είναι τα τρία χαρακτηριστικά που διέπουν τα στελέχη των ΔΕΚΟ του Σύριζα .Θεωρούν πως βρήκανε την ευκαιρία της ζωής τους και καλυπτόμενοι από τους .......
προστάτες τους πολίτικους θα βγάλουν τα σπασμένα μιας ζωής .     Πρώην Δημόσιοι υπάλληλοι οι περισσότεροι , αποτυχημένοι σε κάθε τους  βήμα κατά το παρελθόν , και περιφρονημένη από την κοινωνία  Είδαν φως και μπήκαν μέσα   Βρήκαν ταμεία γεμάτα με εκατομμύρια και προσπαθούν με κάθε παράνομο τρόπο εν μέσω κρίσης και εξαθλίωσης του Έλληνα πολίτη , του Έλληνα οικογενειάρχη , του Έλληνα Συνταξιούχου . εφευρίσκοντας  το τέχνασμα των αδικαιολόγητων  ανακατασκευών  κτηρίων , της μεταφοράς γραφείων και των απ’ ευθείας αναθέσεων Αρχιτεκτονικών μελετών με συγκεκριμένους ημέτερους Αρχιτέκτονες με πλήρη αδιαφάνεια καταστρατηγώντας κάθε νόμο , κάθε ηθικό μέτρο   και κάθε δίκαιο .                             Δεν προσπαθούμε να προσωποποιήσουμε το θέμα , αν και έχουμε στην διάθεση μας πολλά στοιχεία .     Απλά μέλημα μας είναι να ενημερώνετε ο κόσμος για το ποιοι είναι και το πώς λειτουργούν   ,  γιατί επιθυμούν διακαώς να διοικούν κρατικές επιχειρήσεις .  Είναι πρωταθλητές στο είδος αν και πολύ νέοι στο άθλημα .  Έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που θεωρούν τις Δημόσιες επιχειρήσεις ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΥΣ .  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου