Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2016

Συνέταιρος σε οφσορ με τον Μεταξά των εξοπλιστικών ο Παπασταύρου! Απόλυτη δικαίωση Καμμένου.

Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΕΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΩΝ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΩΝ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ ΤΟΝ ΜΕΤΑΞΑ ΚΑΙ «ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ» ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ!

Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΕΠΧΕΙΡΗΣΕ ΤΟΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΩΣ… ΘΥΜΑ!

Σύμφωνα με τα στοιχεία που διέρρευσαν για τις οφσόρ εταιρείες του Παναμά, ο Σπύρος Μεταξάς που εμπλέκεται στο σκάνδαλο των εξοπλιστικών  είναι συνέταιρος με τον περιβόητο Σταύρο Παπασταύρου, ενώ διατηρεί πάνω από 300 οφσόρ εταιρίες στον..... Παναμά!  Προκαλεί μάλιστα εντύπωση ότι πριν αποκαλυφθούν τα στοιχεία για τις παναμέζικες εταιρείες και την…εμπλοκή ελλήνων πολιτών ή ελλήνων κατοίκων του εξωτερικού, ο κύριος Σπύρος Μεταξάς είχε περάσει από ανάκριση αλλά η «δικαιοσύνη του Σαμαρά» τον άφησε ελεύθερο!

Ο συνεταιρισμός του με τον Παπασταύρου αλλά και η φερόμενη συμμετοχή του σε εκατοντάδες εταιρειες οφσορ γεννά πλέον σοβαρά ερωτήματα για την αντιμετώπιση του από την κυβερνηση Σαμαρά – Βενιζέλου.  Δηλαδή την ίδια στιγμή που η κυβέρνηση Σαμαρά φυγάδευε τον Βενιζέλο για τα υποβρύχιακαι κάλυπτε τον Σάφα, άφηνε ελεύθερο τον Μεταξά ο οποίος όπως φαίνεται πρέπει να κρατά πάρα πολλούς στο χέρι. Ελπίζουμε σήμερα η δικαιοσύνη να πράξει στο ακέραιο το καθήκον της.

 Εντύπωση προκαλούν και δημοσιεύματα μέσων της διαπλοκής, που επιχείρησαν να παρουσιάσουν τον Μεταξά ως θύμα! Τότε δεν είχαν βγει οι αποκαλύψεις για τις οφσόρ εταιρίες του Παναμά.

IMG_1722.JPG

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου