Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016

«Eκρηκτικό» ανασχηματισμό ετοιμάζει ο Αλέξης Τσίπρας. θα υπάρξουν εκπλήξεις μεγατόνων.


Μετά από δημοσιογραφικές πληροφορίες όλα δείχνουν ότι ο ανασχηματισμός που ετοιμάζει ο Αλέξης Τσίπρας. θα υπάρξουν εκπλήξεις μεγατόνων . Ενισχυμένοι φαίνεται να είναι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με  Τον Πάνο Καμμένο εκτός από υπ. Άμυνας θα είναι και ο νέος αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης στη θέση του Δραγασάκη, καθως επίσης όλα διχνουν Ότι  Το υπουργείο Οικονομικών ξηλώνεται στην κυριολεξία. Νέος τσάρος........
της Οικονομίας θα είναι ο Γιώργος Χουλιαράκης με αναπληρωτή υπουργό τον Δημήτρη Καμμένο των ΑΝΕΛ στην θέση του Τρύφωνα Αλεξιάδη αλλά με αυξημένες αρμοδιότητες. Μετά από δημοσιογραφικές πληροφορίες όλα δείχνουν ότι ο ανασχηματισμός που ετοιμάζει ο Αλέξης Τσίπρας. θα υπάρξουν εκπλήξεις μεγατόνων . Ενισχυμένοι φαίνεται να είναι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με  Τον Πάνο Καμμένο εκτός από υπ. Άμυνας θα είναι και ο νέος αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης στη θέση του Δραγασάκη, καθώς επίσης όλα διχνουν Ότι  Το υπουργείο Οικονομικών ξηλώνεται στην κυριολεξία. Νέος τσάρος της Οικονομίας θα είναι ο Γιώργος Χουλιαράκης με αναπληρωτή υπουργό τον Δημήτρη Καμμένο των ΑΝΕΛ στην θέση του Τρύφωνα Αλεξιάδη αλλά με αυξημένες αρμοδιότητες . 
Το υπουργείο Παιδείας περνάει στους ΑΝΕΛ-ακόμη δεν έχουμε το πρόσωπο. Πάντως οι ΑΝΕΛ θα είναι ενισχυμένοι στην νέα κυβέρνηση.
Αλήθεια ή όχι θα το μάθουμε σύντομα .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου