Σάββατο, 8 Οκτωβρίου 2016

Ασκήσεις επί χάρτου για τα ανασφάλιστα


Καθημερινά τεστ για τη φόρμα στοιχείων που θα χρησιμοποιηθεί με στόχο των εντοπισμό των ανασφάλιστων οχημάτων, πραγματοποιεί η γενική γραμματεία Δημοσίων Εσόδων του υπουργείου Οικονομικών.
Η αρμόδια υπηρεσία του υπουργείου αποστέλλει στοιχεία σε δύο – τρεις ασφαλιστικές εταιρείες «πιλότους», σε φόρμες τις οποίες διαφοροποιεί ή τροποποιεί σχεδόν........
καθημερινά. Οι ασφαλιστικές «απαντούν» στο υπουργείο με τα αναγκαία στοιχεία και την επομένη η διαδικασία επαναλαμβάνεται με διορθωμένες φόρμες και με στόχο μέσα στις επόμενες ημέρες η γενική γραμματεία να καταλήξει στα τελικά της έντυπα και τα σχετικά αρχεία, ώστε εν συνεχεία να τεθεί σε λειτουργία το σύστημα εντοπισμού των ανασφάλιστων οχημάτων.
Πρόκειται για ασκήσεις επί χάρτου τις οποίες πραγματοποιεί το υπουργείο ώστε μέσα από αυτές να αποκλείσει κάποιες ειδικές κατηγορίες οχημάτων, όπως για παράδειγμα τα «μυστικά» οχήματα του υπουργείου προστασίας του Πολίτη.
Σε κάθε περίπτωση, αναφέρουν στο IW ανώτατα στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς, η όλη προσπάθεια βρίσκεται στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωσή της, οπότε θεωρείται πολύ πιθανή η εφαρμογή του μέτρου πριν την ολοκλήρωση του τελευταίου κύκλου αξιολόγησης της ελληνικής οικονομίας από τους θεσμούς. Μάλιστα, δεν αποκλείεται τα πρώτα ραβασάκια στους ανασφάλιστους οδηγούς να ταχυδρομηθούν μέσα στο μήνα!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου