Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2016

Και ο Κορίνθιος γιατρός με τις παράνομες συνταγογραφήσεις συνεχίζει να προκαλεί! !


-Ο εν λόγω γιατρός συνεχίζει να προκαλεί, …να ασχολείται με την πολιτική και να φωτογραφίζεται με τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη!
Σε ΜΜΕ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων τις προηγούμενες μέρες: «Την παραίτησή του υπέβαλε στο Δήμαρχο Στυλίδας Απόστολο Γκλέτσο ο πρόεδρος της κοινότητας Αχινού Γιώργος Αλεξόπουλος, ο οποίος πρόσφατα είχε......
συλληφθεί για κλοπή.
Ο πρόεδρος με τη πράξη του αυτή δείχνει ειλικρινή μεταμέλεια και εκφράζει έμπρακτα τη συγγνώμη του, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στο κείμενο της παραίτησής του…».
ΣΣ. Αυτό δηλαδή που έπρεπε να είχε κάνει ο Κορίνθιος γιατρός (τουλάχιστον να ζητήσει συγνώμη και να σταματήσει να ασχολείται με την πολιτική), που έχει καταδικαστεί σε κάποιους μήνες φυλάκιση για παράνομη συνταγογραφία!
Αντί αυτού ο εν λόγω γιατρός συνεχίζει να προκαλεί, …να ασχολείται με την πολιτική και να φωτογραφίζεται με τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη!!! Στην ΝΔ …ή δεν γνωρίζουν, …ή τον καμαρώνουν!
Να δούμε πόσοι θα εκτεθούν με τον εν λόγω γιατρό τουλάχιστον σε πολιτικό επίπεδο! Στόχος μας είναι να μάθουν όλο και περισσότεροι Κορίνθιοι ποιον Κορίνθιο γιατρό-πολιτικό  εννοούμε …πριν τον αποκαλύψουμε!
-Να δούμε τις αντιδράσεις ορισμένων …αν φτάσουμε στο σημείο να βγάλουμε την δικογραφία στον αέρα!
Κ.Ν ΠΗΓΗ:http://korinthiannews.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου