Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου 2016

ΛΟΥΤΡΑΚΙ : Χρηματίζονται τα τοπικά ΜΜΕ από παράγοντες της Δημοτικής Αρχής ? Μοιράζουν χρήμα οι της Δημοτικής ΑΡΧΗΣ ?


«Επειδή όλοι διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους και προσποιούνται ότι δεν γνωρίζουν τίποτα για κατάθεση χρημάτων σε όσους εμπλέκονται με την δημοσίευση κειμένων, προσωπικά μου έχει συμβεί από αντιδήμαρχο που δημοσίευσα τις απόψεις του στο πρόσφατο παρελθόν να με ρωτήσει: ″Τι χρωστάω;″ Η δε απάντησή μου ήταν ακαριαία. Εάν.......
τολμήσεις να το ξανασκεφθείς αυτό, δεν θα τολμήσεις ούτε να με ξαναχαιρετήσεις. Δυστυχώς, πρόκειται για την απόλυτη σήψη, άσχετα αν κάποιοι προσποιούνται ή παριστάνουν ότι είναι ουρανοκατέβατοι, ούτε γνωρίζουν, ούτε έχουν ακούσει κάτι τέτοιο, αλλά είναι οι ίδιοι που μοιράζουν χρήμα, για να μπορούν να επιβιώνουν και η κοινωνία να μην μαθαίνει για την ανικανότητά τους!
Επίσης, σε άλλον τοπικό παράγοντα που του δημιουργούσα προβλήματα με τις αποκαλύψεις, του είχε τεθεί το ερώτημα από ″έξυπνο″ τρίτο πρόσωπο: ″γιατί δεν τον πληρώνεις να σταματήσει;″ λαμβάνοντας την απάντηση: ″Το πρόβλημα είναι ότι δεν χρηματίζεται″. Δηλαδή, όπως έχει αποκαλυφθεί, τα στόματα κλείνουν ή τα γεγονότα δεν βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας με ″διαφήμιση″, που τα σταματάει όλα! Ωστόσο, θα πρέπει κάποιος να τους επισημάνει ότι οι αξιωματούχοι του δήμου θα μπορούν να κάνουν εγκλήματα, ενώ θα δύνανται να τα αντιπαρέλθουν ασκώντας δικαστικές διώξεις, έχοντας έτσι την αίσθηση ότι όλα θα είναι καλώς καμωμένα και στην κοινωνία έχουν την αίσθηση ότι θα είναι λάδι!.. Ότι γελάει η κοινωνία μαζί τους το έχουν αντιληφθεί, που γνωρίζει την ανικανότητά τους;»
Πάνος Ηλιακόπουλος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου