Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2016

ΛΟΥΤΡΑΚΙ - ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ : Φτύνεις ψηλά φτύνεις τα μούτρα σου , φτύνεις χαμηλά φτύνεις τα ποδιά σου .


  Τέως δήμαρχε Κώστα Λογοθέτη, ενθυμείσθε πόσες φορές έχετε βγει για συνεντεύξεις - αγιογραφία -λέτε και είσαστε ο μεταμορφωτής του Λουτρακίου- κάποια πρωινά στον τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό ″L-Radio″ του Κώστα Παντελέου και ουδέποτε δεχθήκατε μία αιχμηρή ερώτηση, παρά τα όσα κακά εγίνοντο και βοούσε ολόκληρη η πόλη; Τόσο εύκολα ξεχνάτε; Η δημοτική σας αρχή δεν έδινε διαφήμιση κι εκείνοι σας φιλοτεχνούσαν τα έργα και......
τις ημέρες σας; Αλλά, αυτή ήταν η αρεστή για όλους σας «δημοσιογραφία» που σήμερα «τρώτε» κρύο το πιάτο της εκδίκησης;
Πόσο σκοπό έχετε να υποβαθμίσετε κι άλλο το Λουτράκι, αλλά και μέχρι που θέλετε να το ξεθεμελιώσετε;
 «Τέως δήμαρχε Κώστα Λογοθέτη θα πρέπει να έχετε υπόψιν σας ότι στις ″συμφωνίες της ένοχης σιωπής″ της Πολιτικής Εταιρείας Καταστροφής του Λουτρακίου που έχετε συμπράξει, πρέπει να τις τηρείτε. Αφού δεν τις τηρείτε, σπάτε την ″σκυταλοδρομία″, επειδή με τα ″βαλσαμωμένα πουλιά″ σας -λόγω της παραπαίουσας δημοτικής αρχής του διαδόχου σας ″δεν μπορώ να κάνω τίποτα″ Γιώργου Γκιώνη- ορέγεσθε ότι θα επανακαταλάβετε την Ιάσονος. Συνεπεία αυτού, σας βγάζουν στην ″σέντρα″ -έχοντας την ψευδαίσθηση ότι οι ίδιοι θα διασωθούν- για τις καραμπινάτες απευθείας αναθέσεις σας. Ο κατάλογος είναι μακρύς κι επειδή όλοι μαζί δεν γνωρίζετε να σκέφθεσθε πολιτικά, έχετε ήδη αυτοκτονήσει… Με ποιά κριτήρια λοιπόν Κώστα Λογοθέτη, δώσατε επί των ημερών σας από τον δήμο Λουτρακίου, στον εξάδελφό σας, υδραυλικό, με απευθείας ανάθεση την πυρόσβεση του Πάρκου Δεξαμενής ύψους € 45.000; Αυτό το έργο πώς παρελήφθη επί των ημερών σας και σήμερα είναι ανενεργό; Όταν το παραλάβατε λειτουργούσε και χάλασε στα δύο χρόνια; Πόσοι λοιπόν έχετε διαπράξει παράβαση καθήκοντος για το έργο αυτό; Να δούμε, ποιός θα μιλήσει από την αντιπολίτευση;»
«Τέως δήμαρχε Κώστα Λογοθέτη, δεν έχετε να φοβάσθε απολύτως κάτι. Η ″ασπίδα″ σας παραμένει μάχιμη, ακλόνητη και είναι έτοιμη, σίγουρα καλύτερος όλων και μακράν έναντι των άλλων ″βαλσαμωμένων πουλιών″ σας, να δώσει την μάχη το 2019 στο πλευρό σας. Υπάρχει όμως, μια ειδοποιός διαφορά, που συντελεί να είναι απαγορευτική η συμπόρευση, γιατί δεν είναι ίδιος με εσάς. Η «ασπίδα» σας, που τόσο υποτιμήσατε, έχει καθαρά χέρια… Σίγουρα, μια μάχη και για σας χαμένη πριν καν ξεκινήσετε…»

 (151116) loutraki-press.blogspot.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου