Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2016

Παίδες έτοιμοι για άνοδο με την συμμέτοχη τριών αστέρων Λουτρακιωτών ( φωτο )

Μετρώντας ήδη οκτω νίκες σε ισάριθμα ματς στον 1ο Όμιλο της Β’ κατηγορίας της ΕΣΚΑ η ομάδα Παίδων της ΑΕΚ βαδίζει ολοταχώς προς την άνοδο στην Α’ κατηγορία εκεί όπου ανήκει .

Είναι ξεκάθαρο ότι η ΑΕΚ έχει ρίξει το βάρος και στις υποδομές όπως ακριβώς οφειλή  να κάνει κάθε μεγάλος σύλλογος .Κι αυτό διότι εκτός από το παρελθόν και το παρόν υπάρχει και το μέλλον .Η Βασίλισσα έχει δώσει .......
μεγάλη έμφαση στα νέα ταλέντα από την στιγμή που ο Μάκης Αγγελόπουλος έχει αναλάβει τα ηνία της ΚΑΕ . Ήδη φέτος φαίνεται ξεκάθαρα η μεγάλη  πρόοδος που έχουν κάνει τα τμήματα Υποδομής της ΑΕΚ τόσο από πλευράς ράστερ όσο και από τα αποτελέσματα που υπάρχουν . Σήμερα η << ΩΡΑ των σπορ >> προχωράει στην παρουσίαση της ομάδας Πιάδων του δικέφαλου που έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις στη φετινή σεζόν . Οι κιτρινόμαυροι συμμετέχουν στον 1ο όμιλο της Β’ κατηγορίας του πρωταθλήματος της ΕΣΚΑ και φυσικά στοχεύουν ξεκάθαρα στο να κερδίσουν την άνοδο στην Α’ κατηγορία . Ήδη φαίνεται ότι  ο στόχος είναι αρκετά εφικτός . Αλώστε οι Παίδες της ΑΕΚ είναι στην πρώτη θέση έχοντας κάνει το << οχτώ στα οχτώ >> και έτσι είναι πρώτοι και αήττητοι .  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου