Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2016

Documento: Βαλίτσες με χρήμα, ρουσφέτια και στο βάθος... κοριοί!

Αλληλοπαρακολουθήσεις και καταγραφές συνομιλιών στο αμαρτωλό ΚΕΕΛΠΝΟ που εμπλέκουν υπουργούς σε όργιο παράνομων διορισμών, αποκαλύπτει στο παρθενικό της φύλλο που κυκλοφορεί αύριο Κυριακή 20 Νοεμβρίου, η εφημερίδα Documento. Στις τηλεφωνικές συνακροάσεις που αποτυπώνουν ανάγλυφα τη ρεμούλα στους κόλπους του ΚΕΕΛΠΝΟ, πρωταγωνιστεί, όπως......
αποκαλύπτει το Documento, ο πρώην διευθυντής του Κέντρου Θεόδωρος Παπαδημητρίου, ο οποίος εμφανίζεται να συνομιλεί με κορυφαία πολιτικά πρόσωπα και συμβούλους τους. Οι συνομιλίες που αποκαλύπτει η εφημερίδα επιβεβαιώνουν ότι το ΚΕΕΛΠΝΟ υπήρξε κέντρο αφενός παράνομων προσλήψεων και αφετέρου εξυπηρέτησης πολιτικών προσώπων. Στις επίμαχες συνομιλίες μάλιστα γίνεται λόγος ακόμη και για βαλίτσες με χρήμα αλλά και για διαπλεκόπενους ανθρώπους στη Δικαιοσύνη που μπορύν να βοηθήσουν.
Τα στοιχεία που φέρνει στο φως η εφημερίδα και αποκαλύπτουν το όργιο της διαπλοκής εστάλησαν στα γραφεία του Documento μόλις λίγες ημέρες αφού ανακοινώθηκε η έκδοσή του και με μοναδικό σκοπό να προχωρήσει επιτέλους η έρευνα για Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων το οποίο άλλωστε ήδη ελέγχεται από τις Αρχές όχι μόνο για παράνομες προσλήψεις, αλλά και για διακίνηση μαύρου χρήματος και για χρήση πολλών εκατομμυρίων ευρώ τα οποία σε ορισμένες περιπτώσεις διοχετεύθηκαν σε εικονική διαφήμιση.
Διαβάστε ακόμη στο Documento, αποκλειστική συνέντευξη του Δημήτρη Κουφοντίνα για τα ασύλληπτα μέλη της 17Ν. Τι λέει στο Documento το μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης για τον Αλέξανδρο Γιωτόπουλο.
Επίσης: Μυστικά και ψέματα για τη Μπέτυ Μπαζιάνα. Ποια είναι η σύντροφος του πρωθυπουργό και τι λέει για τη σχέση της με τον Αλέξη Τσίπρα, τον τίτλο της «Πρώτης Κυρίας» και τις επιθέσεις που δέχεται.
Μαζί με το Documento θα βρείτε αυτή την εβδομάδα το έγκυρο ερευνητικό περιοδικό Hot Doc, το οποίο φιλοξενεί μεγάλη έρευνα για τον μυστικό στρατό της CIA στην Ελλάδα και το σχέδιο με την μυστική ονομασία «Κόκκινη Προβιά». Ακόμη θα βρείτε το 32σελιδο ένθετο DOCville με ενδιαφέροντα θέματα, ρεπορτάζ και άποψη για την καθημερινότητα, τον πολιτισμό, τον κινηματογράφο, το θέατρο, τα εικαστικά, τις επιστημονικές ανακαλύψεις, τον θαυμαστό και άγριο κόσμο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, το lifestyle και το ευ ζην  ΠΗΓΗ:  koutipandoras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου