Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΧΡΟΝΟΥ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ
ΔΕΥΤΕΡΑ 12/12/2016 ΠΕΡΙΓΙΑΛΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ 18:00

Ο Όμιλος για την Unesco Πειραιώς και Νήσων σε συνεργασία με το Δήμο Κορινθίων και το Κέντρο Κοινωνικής Πολιτικής σας προσκαλούν στη Γιορτή που διοργανώνουν αφιερωμένη στα παιδιά, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00 στο κτίριο των Κοινωνικών Δομών για την Αντιμετώπιση της Φτώχειας στο Περιγιάλι Κορινθίας (Κροκιδά 62, έναντι Αγίας Σωτήρας).
Στη Γιορτή θα συμμετάσχει το.......
παιδικό χορευτικό τμήμα του Πνευματικού και Πολιτιστικού Κέντρου Λεχαίου με τη Χοροδιδάσκαλο κα Μαίρη Μίχου, παρουσιάζοντας χριστουγεννιάτικες χορογραφίες. Το πρόγραμμα επίσης θα περιέχει διαδραστικά παιχνίδια, ομάδες κατασκευών, χορό-τραγούδια και μπουφέ με γλυκίσματα-αλμυρές δημιουργίες για τους μικρούς μας φίλους.

Ο Δήμαρχος Κορινθίων κ. Αλέξανδρος Πνευματικός και ο Πρόεδρος του Ομίλου για την Unesco Πειραιώς και Νήσων κ. Ιωάννης Μαρωνίτης ανέφεραν σε κοινή τους δήλωση: «Στο επίκεντρο των δράσεων μας είναι τα παιδιά, οι πρωταγωνιστές του μέλλοντος. Το χαμόγελο κάθε παιδιού αποτελεί την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο. Καλούμε τις ωφελούμενες οικογένειες του προγράμματος, αλλά και όλους τους συμπολίτες μας να συμμετάσχουν στη γιορτή, χαρίζοντας χαρά και αγάπη στα παιδιά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου