Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2016

Για ποιον χτυπάει η καμπάνα; Ποιος πρέπει να επιστρέψει 13 δις ευρώ;

 σσ. Cassandra.Πέρασαν 11 ολόκληρα χρόνια και έπρεπε να έρθουν οι ξένοι για να κάνουν το αυτονόητο.Να ήταν το μοναδικό <<πάρτυ>> που έχει γίνει εις βάρος του ελληνικού λαού θα λέγαμε ότι κάτι γίνεται.Δυστυχώς όμως το φαινόμενο έχει εξαπλωθεί σαν γάγγραινα και σαπίζει συθέμελα τον ιστό της κοινωνίας.To «πάρτυ» των δεκάδων δισεκατομμυρίων ευρώ των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 έβαλε στο μικροσκόπιο η τρόικα η οποία....
σύμφωνα με πληροφορίες ζητά τώρα να επιστραφεί το σύνολο των υπερβάσεων που καταγράφηκαν επί των ημερών της Γιάννας Αγγελοπούλου.Οι τεχνικοί σύμβουλοι της τρόικας παρά το γεγονός ότι το μέγεθος της σπατάλης δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί βρήκαν τρόπο για να κάνουν τα ποσά απαιτητά.
Οι εκπρόσωποι της Ε.Ε. και της ΕΚΤ στην τρόικα, Κλάους Μαζούχ και Ματίας Μορς ανακάλυψαν «μαύρη τρύπα» ύψους 13 δισ. ευρώ τουλάχιστον στην αναθεώρηση του ελλείμματος (2001-2006) που πραγματοποιήθηκε πριν από επτά χρόνια και ζήτησαν την κάλυψη του ποσού είτε από τη διοργανώτρια Αρχή της κας Αγγελοπούλου είτε από τα δημόσια ταμεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου