Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2016

Διώρυγα Κορίνθου : Φωνή βοώντος εν τη ερήμω από το Διοικητικό Συμβούλιο της Διώρυγας για την Αρχαιολόγο των 24,180 ευρώ !!!!!!!!!!!!!!!!


Το Geraniablog με ανάρτηση του , το  Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016 Ανέδειξε ένα σοβαρό κατά την γνώμη μας θέμα .
Ένα θέμα με το οποίο αποδεικνύεται ότι όλες οι παρόμοιες ανάρτησης που έχουν γίνει κατά το παρελθόν βασιζόμενες πάντα σε αποφάσεις της Α.Ε.ΔΙ.Κ Αναρτημένες στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ για κακή και όχι μόνο διαχείριση έχουν.......
βάσεις .
Το συγκεκριμένο  θέμα το οποίο είναι πολύ σοβαρό  δημοσιεύτηκε υπό  μορφή καταγγελίας .
Το θέμα αυτό αφορά την ανάθεση σε Αρχαιολόγο για την καταγραφή των ιστορικών  για την Α.Ε.ΔΙ.Κ και σε καμία περίπτωση αρχαιολογικής προέλευσης και αξίας αντικείμενα τα οποία βρίσκονται σε χώρο του Διοικητηρίου στα Ίσθμια με αυτό το υπερβολικό κόστος των 19,500 ευρώ πλέον Φ.Π.Α και σύνολο  24,180 ευρώ !!!!
Το ελάχιστο που έπρεπε να έχει κάνει το Διοικητικό Συμβούλιο της Ανώνυμης Εταιρείας της Διώρυγας το οποίο σύσσωμο φέρει την ευθύνη ,είναι  να έχει τοποθετηθεί δίνοντας κάποια  εξήγηση επί της καταγγελίας αυτής .
Το γεγονός ότι έως και σήμερα δεν έχουν προβεί σε καμία αναφορά – τοποθέτηση – εξηγήσει τι σημαίνει ? Αδιαφορία ή Ενοχή ? 

Ακολουθεί η προηγούμενη δημοσίευση του Σαββάτου  10 Δεκεμβρίου 2016:  

. ΣΆΒΒΑΤΟ, 10 ΔΕΚΕΜΒΡΊΟΥ 2016
Διώρυγα Κορίνθου : Δεν είναι Ούτε ηθικό , Ούτε Δίκαιο .
Το είδαμε και αυτό από την Διοίκηση της Διώρυγας της Κορίνθου .Δηλαδή να βαφτίζουν το κρέας ψάρι προκειμένου  να δημιουργούν έξοδα .
Έξοδα τα οποία δεν δικαιολογούνται  τόσο  λόγω εποχής λιτότητας  αλλά και διότι  όπως περιγράφεται το αντικείμενο  της ανάθεσης  σύμβασης , δεν συνάδει  με την.......
φύση της Εταιρείας της Διώρυγας . 
Πως είναι δυνατόν  μια εμπορική επιχείρηση όπως αυτή της Διώρυγας να  κάνει σύμβαση με συγκεκριμένη Αρχαιολόγο προκειμένου να γίνει η καταγραφή των Αντικειμένων και Ιστορικών Στοιχείων της Συλλογής που βρίσκεται στο Υποκατάστημα των Ισθμίων.
Με κόστος ? 19,500 ευρώ πλέον Φ.Π.Α και σύνολο περίπου 24,000 ευρώ !!!!
Η Διώρυγα είναι ένα έργο που τελείωσε και μπήκε σε λειτουργία πριν από 130 χρόνια περίπου και δεν έχει κανένα αρχαιολογικό στοιχείο να αναδείξει  εκτός του Διόλκου  .
Όλα τα αντικείμενα που  φυλάσσονται  σε χώρο του Διοικητηρίου της, είναι   αντικείμενα τα οποία έχουν να κάνουν με την Ιστορικότητα  και την λειτουργία της Διώρυγας και σε καμία περίπτωση δεν έχουν αρχαιολογική αξία .

Ποιος θα εξηγήσει σε τι συνίσταται η ανάγκη της σύμβασης με αρχαιολόγο  δαπανώντας  24,000 ευρώ την στιγμή κατά την οποία μια απλή καταγραφή των αντικειμένων  μπορεί να γίνει από το ήδη υπάρχων προσωπικό του Διοικητηρίου ? Και σε τι θα ωφελήσει η καταγραφή αυτή? Ακολουθεί  η ΑΔΑ αναρτητέα στο Διαδίκτυο .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου