Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2016

Σκληραίνει η κυβέρνηση: «Δεν κάνουμε εκλογές - Θα σπάσουμε τα δεσμά που έβαλαν στην χώρα ΠΑΣΟΚ και ΝΔ»


Σκληραίνει την στάση της η κυβέρνηση ως προς τα κόμματα της αντιπολίτευσης και κατηγορηματικά απαντάει ότ «δεν θα γίνουν εκλογές και δεν θα υπάρξει νομοθέτηση νέων μέτρων για να κλείσει η αξιολόγηση».
Συν τοις άλλοις κάνει σαφή αναφορά στο ότι η δική της πλειοψηφία δεν θα παραδώσει την χώρα στις «ορέξεις των δανειστών» κάτι για το οποίο κατηγορεί ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ότι είναι ετοιμοι να......
το πράξουν

Η κυβέρνηση, το πρωί της Δευτέρας εξέδωσε non paper με τον τίτλο «Η κυβέρνηση δεν θα παραδώσει τη χώρα στους πρόθυμους»  για να ξεκαθαρίσει ότι η προσφυγή στις κάλπες είναι «έξω από το κάδρο».
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Μαξίμου

Non Paper, Αθήνα 12 Δεκεμβρίου 2016

Η κυβέρνηση δεν θα παραδώσει τη χώρα στους πρόθυμους

Παρά το γεγονός ότι ο  Πρωθυπουργός ξεκαθάρισε με τον πιο εμφατικό τρόπο κατά την προχθεσινή συζήτηση στη Βουλή ότι η κυβέρνηση θα εξαντλήσει την τετραετία και ότι οι εκλογές θα γίνουν το φθινόπωρο του 2019 την επόμενη κιόλας μέρα ο κυριακάτικος τύπος δημιούργησε μια φανταστική εικόνα, δίνοντας μάλιστα και ημερομηνίες εκλογών.

Ξεκαθαρίζουμε, λοιπόν, για μια ακόμη φορά ότι η κυβέρνηση αυτή δεν έχει σκοπό να παραδώσει τη χώρα στις ορέξεις των προθύμων. Θα συνεχίσει να υπερασπίζεται τα συμφέροντα της κοινωνίας.  

Με ενδιαφέρον εξάλλου διαβάσαμε και διάφορα ευφάνταστα σενάρια για τον υποτιθέμενο κυβερνητικό σχεδιασμό για ψήφιση μέτρων που αφορούν την περίοδο μετά τη λήξη του προγράμματος με αυξημένη πλειοψηφία.

Ενημερώνουμε λοιπόν όσους τροφοδοτούν αυτά τα σενάρια ότι οι βουλευτές της κυβερνητικής πλειοψηφίας δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να προστεθούν σε όσους από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ παρουσιάζονται έτοιμοι να αποδεχτούν τις παράλογες απαιτήσεις του ΔΝΤ και του κυρίου Σόιμπλε.

Το λέμε λοιπόν για μια ακόμη φορά: Η δεύτερη αξιολόγηση θα κλείσει χωρίς νομοθέτηση επιπλέον μέτρων και η κυβέρνηση θα κάνει το αποφασιστικό βήμα για την έξοδο της χώρας από την κρίση και την επιτροπεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου