Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2016

«Πιράνχας» έτρωγαν με χρυσά κουτάλια και στο Νοσοκομείο Λαμίας – ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ  

Στον εισαγγελέα ήδη ο φάκελος! Το φαγοπότι με τις μίζες σε 114 νοσοκομεία
Mακρύ εδώλιο θα χρειαστεί για να χωρέσει τους 23 κατηγορούμενους στην υπόθεση του σκανδάλου των «μαύρων ταμείων» της βρετανικής εταιρείας ορθοπεδικών ειδών και νοσοκομειακού υλικού Depuy, θυγατρικής του αμερικανικού κολοσσού Johnson & Johnson, εαν γίνει δεκτή από το Συμβούλιο Εφετών της Αθήνας η πρόταση της εισαγγελέως εφετών.......
Αναστασίας Δημητριάδου.Οπως θα δείτε και στον πίνακα που ακολουθεί, μόνο από το Νοσοκομείο Λαμίας υπήρξε υπετιμολόγηση 8.500 ευρώ!!! Και άλλα 600 ευρώ στο Νοσοκομείο Καρπενησίου. 
Η ίδια ζητάει την παραπομπή τους σε δίκη στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας για αδικήματα σε βαθμό κακουργήματος, που επισύρουν πολυετείς καθείρξεις.
Στην περίπου 1.500 σελίδων πρόταση της εισαγγελέως, την οποία αποκαλύπτει  το «Εθνος της Κυριακής», ξεδιπλώνονται άγνωστες πτυχές της υπόθεσης και έρχονται στο φως όλα τα στοιχεία για το μεγάλο φαγοπότι που είχε στηθεί από το 2000 μέχρι το 2006 σε 114 δημόσια νοσοκομεία και θεραπευτήρια, με γιατρούς που φέρονται ότι δωροδοκήθηκαν με χρηματικά ποσά και άλλες παροχές και δώρα για να χρησιμοποιούν στις χειρουργικές επεμβάσεις ορθοπεδικά είδη (ειδικά επιθέματα και εμφυτεύματα γονάτων, ισχίων, τραύματος και σπονδυλικής στήλης) της βρετανικής εταιρείας, τα οποία επωλούντο υπερκοστολογημένα κατά 35%!
Δείτε περισσότερα στο  mag24.gr/Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου