Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2016

Ο Όμιλος για την Unesco Πειραιώς και Νήσων σε συνεργασία με το Δήμο Κορινθίων διοργανώνουν τη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή Αγάπης & Αλληλεγγύης στο Περιγιάλι Κορινθίας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ   
ΤΕΤΑΡΤΗ 21/12/2016 7:00 μ.μ. ΠΕΡΙΓΙΑΛΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΑΓΑΠΗΣ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23/12/2016 11:00 π.μ. ΚΟΡΙΝΘΟΣ
ΕΠΙΣΚΕΨΗ 2ου  ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΥΠΝΩΤΗΡΙΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ
Ο Όμιλος για την Unesco Πειραιώς και Νήσων σε συνεργασία με το Δήμο Κορινθίων διοργανώνουν τη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή Αγάπης & Αλληλεγγύης στο Περιγιάλι Κορινθίας (Κροκιδά 62), την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου και ώρα 7:00 μ.μ.
Στη Γιορτή θα τραγουδήσουν τα παιδιά χριστουγεννιάτικες .....
μελωδίες, με την καθοδήγηση της εθελόντριας κυρίας Μαρίνας Λέγγα. Επίσης θα υπάρχουν διαδραστικά παιχνίδια, ομάδες κατασκευών, χορός-τραγούδι και μπουφές με παραδοσιακά κεράσματα. Στα πλαίσια της λειτουργίας της Τράπεζας Χρόνου θα πραγματοποιηθεί Bazaar ανταλλαγής χριστουγεννιάτικων στολιδιών, παιχνιδιών, ρούχων και θα μοιρασθούν δώρα στους μικρούς μας φίλους από τον «Άγιο Βασίλη», με την υποστήριξη του Συλλόγου Γυναικών Άσσου – Λεχαίου «Η Πρόοδος».
Τέλος το πρωινό της Παρασκευής 23/12/2016 στις 11:00 θα επισκεφθούν το Κοινωνικό Υπνωτήριο Κορίνθου (Κολιάτσου 30) ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών και η Σχολική Χορωδία του 2ου Γυμνασίου Κορίνθου με την καθοδήγηση του Μαέστρου κ. Παντελέων, για να μεταδώσουν το χαρούμενο μήνυμα των Γιορτών.

Τη λειτουργία των Δομών στηρίζουν οι εργαζόμενοι του προγράμματος «Δημιουργία ή και συνέχιση της λειτουργίας «Κοινωνικών Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας», που χρηματοδοτείται από Εθνικούς Πόρους και το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου