Τρίτη, 3 Ιανουαρίου 2017

Ράλλυ Ακρόπολις Μία ξεχωριστή αθλητική διοργάνωση βρίσκεται σε φάση οριστικής συμφωνίας για το έτος 2017 Σε συγκεκριμένο δήμο...

Το ενδιαφέρον του δήμου Λαρισαίων, είχε εκφραστεί εδώ και πολύ καιρό από τους ιθύνοντες του δήμου, οι οποίοι έχουν στείλει προς την Ελληνική Ομοσπονδία αίτηση για την ανάληψη της διοργάνωσης.
Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Δημήτρης Τάχος, σημείωσε πως οι συζητήσεις με την Ομοσπονδία έχουν ξεκινήσει από τον Μάιο, με τις δύο πλευρές να έχουν καταλήξει πλέον σε αρκετά πράγματα. Σε αυτή τη φάση, σύμφωνα με τον κ. Τάχο, πραγματοποιείται ......
διαπραγμάτευση με τη διεθνή Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού, για να μπορέσουν οι δύο πλευρές να καταλήξουν σε ημερομηνία διεξαγωγής του Ράλι για τον Οκτώβριο του 2017.
Ο δήμος Λαρισαίων θεωρεί ότι υπάρχουν όλες οι δυνατότητες για την φιλοξενία του μεγάλου αθλητικού γεγονότος στη πόλη, ενώ σύμφωνα με τον κ. Τάχο το γεγονός αυτό θα αναδείξει την περιοχή.

«Μπορούμε να φιλοξενήσουμε αρκετά πληρώματα στη Λάρισα ώστε με επιτυχία να διοργανωθεί αυτό το ξεχωριστό αθλητικό γεγονός» είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, ενώ συμπλήρωσε πως «ειδικά μέσα στο φθινόπωρο υπάρχουν πολύ όμορφα μέρη στη περιοχή μας για την κίνηση των οχημάτων. Γι αυτό θα είναι και μια ευκαιρία να αναδειχθεί ο τόπος μας και να γίνει γνωστός σε παγκόσμιο επίπεδο».

πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου