Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου 2017

Στην Ηλιούπολη η σύλληψη της Ρούπα. Καταλήξαμε...

 Η σύλληψη έγινε λίγο μετά τις 06.00 το πρωί της Πέμπτης από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, ενώ η ίδια δεν προέβαλε καμία αντίσταση. Μαζί της ήταν το παιδί της.

Αρχικά, υπήρχε η πληροφορία ότι η Πόλα Ρούπα τέθηκε υπό κράτηση κατά τη διάρκεια εφόδου της αστυνομίας σε διαμέρισμα στην οδό Αθανασίου Διάκου 31 στον Άγιο Δημήτριο. Ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα γνωστοποιήθηκε ότι....
η Ρούπα συνελήφθη σε διαμέρισμα επί της οδού Ζαΐμη 14 στην Ηλιούπολη. Στο σπίτι στον Άγιο Δημήτριο διαμένει μια 25χρονη, η οποία και τέθηκε υπό κράτηση για υπόθαλψη εγκληματία.
Οι συλληφθείσες έχουν οδηγηθεί στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.
Η 48χρονη θεωρείται ύποπτη για συνέργεια σε τουλάχιστον δύο ένοπλες ληστείες, που έχουν διαπραχθεί με σκοπό την ενίσχυση της οργάνωσης, στο νοσοκομείο «Σωτηρία» με λεία άνω των 300.000 ευρώ και σε τράπεζα στη Μαλεσίνα.
Η τελευταία φορά που οι Αρχές έφτασαν κοντά της ήταν πριν από περίπου έναν χρόνο, όταν είχε επιχειρήσει να βοηθήσει σε απόδραση του Νίκου Μαζιώτη με ελικόπτερο.
Πατήστε για να διαβάσετε την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ... (εδώ)
Σύμφωνα με πληροφορίες, η Πόλα Ρούπα χρησιμοποιούσε ως κρησφύγετο και μια κατοικία επί της οδού Ζαΐμη 14 στην Ηλιούπολη. Επί τόπου έχουν σπεύσει αστυνομικές δυνάμεις προκειμένου να προχωρήσουν σε έρευνες. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου