Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2017

Όταν γεννιέται το καινούργιο το παλιό αρνείται να πεθάνει

Τα τελευταία 24ώρα οι κατά τόπους εκπρόσωποι της Δημοκρατικής Συμπαράταξης – Πασόκ έχουν  κατακλύσει τα ΜΜΕ και το διαδίκτυο με την επιστροφή του Γιώργου Παπανδρέου στο ΠΑΣΟΚ.
Για την επιστροφή αυτή του πρώην Πρωθυπουργού της Ελλάδος μίλησε και   η Κατερίνα Φαρμάκη Πολιτευτής στο Ν. Κορινθίας  με την Δημοκρατική  Συμπαράταξη  – Πασόκ  ακλουθώντας  τις......
 δηλώσεις της πρόεδρου τους   κατηγόρησε την κυβέρνηση Αλέξη Τσίπρα  και Πάνου Καμμένου  ότι είπε ψέματα προεκλογικά, ξεχνώντας το παλιό «λεφτά υπάρχουν» του ασώτου υιού  Γιώργου Παπανδρέου που επέστρεψε.   
Η Φώφη  Γεννηματά  και οι συν αυτό  προκαλούν  υποκρινόμενοι πως έχουν  κενό μνήμης, αλλά ο λαός δεν ξεχνά και  έστειλε το ΠΑΣΟΚ στον καιάδα της ιστορικής απόρριψης και απαξίωσης και εκεί θα το κρατήσει, όσα ρεσιτάλ -σαν και αυτό να  δώσει η πρόεδρός του.
Είναι γεγονός ότι Όταν γεννιέται το καινούργιο το παλιό αρνείται να πεθάνει και Αυτό αποδεικνύεται από την Πολιτική Κατάσταση .
"Και Ποιά είναι η πολιτική κατάσταση του τόπου σήμερα;
Η Πολιτική Κατάσταση   της Αντιπολίτευσης στην Ελλάδα περιγράφετε απλά με λίγα λόγια σε δύο τρεις φράσεις :
Ο γιος του Μητσοτάκη, ο οποίος έχει κόντρα με την κόρη του Μητσοτάκη αποφάσισε να διευρύνει τη Νέα Δημοκρατία και έφερε στο κόμμα το γιο του Παπαντωνίου.
Του γνωστού Παπαντωνίου. Του Γιάννου .
Από την άλλη πλευρά Η κόρη του μακαρίτη του Γεννηματά, κάλεσε το γιο του μακαρίτη του Παπανδρέου ο οποίος διέλυσε την Ελλάδα για να αποφασίζουν όλοι μαζί.   
Αυτή είναι η πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα"....
Με αυτές τις τακτικές και ξεθάβοντας το πεθαμένο πολιτικό σάπιο παρελθόν  προσπαθούν να ανακτήσουν την εξουσία .
Αυτό είναι αδύνατον . 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου