Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2017

«Κίτρινος πυρετός» για τη Ν.Δ.: Έχει δίκιο η κυβέρνηση για τις ασφαλιστικές εισφορές, λέει ο Θ. Λυμπερόπουλος

Ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ταξί, Θύμιος Λυμπερόπουλος, σε παρέμβασή του στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου και του Μάνου Νιφλή, καταγγέλλει την κυβέρνηση Σαμαρά για την πολιτική της στο ζήτημα των ασφαλιστικών εισφορών των ελεύθερων επαγγελματιών και υποστηρίζει ότι η σημερινή κυβέρνηση έχει δίκιο.
Ο Θύμιος Λυμπερόπουλος σε παρέμβασή του στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου και του Μάνου Νιφλή ανέφερε ότι.......
έχει δίκιο η κυβέρνηση για τις ασφαλιστικές εισφορές.
«Ο Τρύφωνας Αλεξιάδης έχει δίκιο», ανέφερε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ταξί. «Η κυβέρνηση Σαμαρά μάς κορόιδευε, όταν κάναμε αυτές τις προτάσεις» ανέφερε, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «ο Βρούτσης δεν μας άκουγε γιατί ήταν υποταγμένος στην τρόικα». Η νέα ρύθμιση εξυπηρετεί το 70% των ταξί, αλλά και γενικότερα τους ελεύθερους επαγγελματίες, τόνισε, εκφράζοντας τις διαφωνίες του για το πλαφόν που πλήττει, όπως είπε, μόνο ένα 15% των ελεύθερων επαγγελματιών.
Ακούστε την παρέμβαση του Θ. Λυμπρόπουλου, στην εκπομπή στην οποία καλεσμένος ήταν ο Τρ. Αλεξιάδης.
Υπενθυμίζεται ότι η ΔΑΚΜΜΕ Ταξί αποχώρησε από τη Ν.Δ. λόγω της προσχώρηση της Δράση και του Θοδωρή Σκυλακάκη στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Διαβάστε την ανακοίνωση:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου