Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2017

(vid) Κόλαφος η δευτερολογία Τσίπρα για Θ. Αναστασιάδη και “ενσωματωμένους” δημοσιογράφους στα επιτελεία Κυριάκου-ΠΑΣΟΚ …

Τον γλέντησε ανελέητα: Εναμισυ χρόνια τώρα έρχεσαι εδώ πότε με τα πρωτοσέλιδα των Νεων, πότε του Αρκά και πότε με ένα στιχο του Ελύτη. Ενάμιση χρόνο τώρα αυτη η εφημερίδα πεταει λάσπη ις βάρος μου και εσεις την φερνατε στη Βουλή, Τώρα ανακαλύψατε κι εσεις και η κ Γεννηματά το ΣΥΡΙΖΑ news;
#ΟΛΑ_μέσα !!! Εχετε τον κομιστή, το Πρώτο Θέμα, τον Θέμο Αναστασιάδη, αυτόν που πιάστηκε με 5 εκατομμυρια σε μια σακούλα στα συνορα με την Ελβετία. Εσεις μιλάτε;;;
Σας πείραξε ο Μουλόπουλος. Τα μισά στελέχη σας .......
πηδάνε από τη ΝΔ στη δημοσιογραφία και όταν έρχονται οι εκλογές επιστρέφουν στη ΝΔ. Ο Μιχελάκης έγινε Διευθυντής στον ΑΝΤ1 και δεν ειπατε τίποτα. Οι δημοσιογραφοι εφημεριδων που με υβριζουν και ειναι στο επιτελείο σας. Το ιδιο και της κ Γεννηματά. Ο Καψής, η κ Σπυράκη…
Το λέω ανοιχτά. Για εμάς θα είναι αρνητική εξέλιξη να κλέισει ο ΔΟΛ. Όπως και ο Πήγασος. Και το Μέγκα. Και ο Ελευθερος Τύπος. Όπως ήταν και το κλέισιμο της Ελευθεροτυπίας, αλλά κανένας απο εσας δεν εχυσε δάκρυ γι αυτην. Αλλά εμεις δεν θα παιξουμε παιχνιδι κάτω από τις κουρτίνες. 
Δεν θα τα σώσουμε με χρήματα του ελληνικου λαού. Δεν θα πάρουμε τηλέφωνο τράπεζες όπως έκαναν άλλοι Πρωθυπουργοί, για να τους δώσουν δάνεια. Αυτά με εμάς ΔΕΝ θα γίνουν!


Ρεπορτάζ: (Αυγερινός Χατζηχρυσός )
«Γιατί ακριβώς αγαπητοί μου συνάδελφοι μιλάτε; Θέλετε να λογαριαστούμε; Γιατί με εγκαλείτε; Τι ακριβώς ζητάτε; Επί 1,5 χρόνο ένα ιστορικό και έγκυρο συγκρότημα έχει καταντήσει να είναι στα όρια του κίτρινου τύπου και με έχει στοχοποιήσει συστηματικά στην πρώτη σελίδα», σημείωσε και πρόσθεσε: «1,5 χρόνο τώρα έχει μετατραπεί μια σοβαρή εφημερίδα σαν το άλλο αγαπημένο σας φύλλο, του κομιστή, του φίλου σας, του Θέμου Αναστασιάδη».
Ο κ. Τσίπρας υποστήριξε ότι οι εφημερίδες του ΔΟΛ τον προπηλακίζουν πολιτικά εδώ και 1,5 χρόνο ότι «τάχα το σπίτι που μένω με νοίκι είναι σπίτι ανθρώπου που πήρα από πλειστηριασμό ή ότι έχω offshore εταιρείες».
«Εμείς δεν κάνουμε υπόγειες συνδιαλλαγές και αυτό το γνωρίζει ολόκληρη η κοινωνία», πρόσθεσε ο Πρωθυπουργός αναφορικά με το μέλλον του συγκροτήματος, και ξεκαθάρισε: «Αν βρεθούν επενδυτές που θέλουν να στηρίξουν, να συμβάλουμε στο πλαίσιο του νόμου, οι τράπεζες όμως δάνεια με αέρα δεν θα δώσουν όσο υπάρχει αυτή η κυβέρνηση».
Αναφορικά με την εμπλοκή του Βασίλη Μουλόπουλου στις προσπάθειες διάσωσης του ΔΟΛ, είπε ότι «επειδή ένας πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δέχθηκε να συμμετάσχει στην προσπάθεια των εργαζομένων για διάσωση θέλουμε τάχα να κάνουμε καινούρια διαπλοκή».
«Όταν δικά σας στελέχη μεταπηδούν από την πολιτική στα ΜΜΕ είναι ελεύθερη αγορά, με μας είναι Βόρεια Κορέα», ανέφερε χαρακτηριστικά και υπενθύμισε την πολιτική και δημοσιογραφική πορεία του Γιάννη Μιχελάκη (που ήταν διευθυντής ειδήσεων στον ΑΝΤ1) αλλά και του Παντελή Καψή (ΣΚΑΪ).
Πηγή: koutipandoras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου