Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Με εντολή εισαγγελέα, 2 ανακριτικοί υπάλληλοι σήμερα στο Δήμο μας για θέμα που αφορά το Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου.Με εντολή εισαγγελέα, 2 ανακριτικοί υπάλληλοι, βρέθηκαν σήμερα το πρωί στο Δημαρχείο Λουτρακίου, προκειμένου να διερευνηθεί περαιτέρω, υπόθεση παραχώρησης άδειας σε κατάστημα του Λουτρακίου που βρίσκεται στη δικαιοδοσία του ........
Λιμενικού Ταμείου..
Στη διαδικασία αυτή, που κράτησε αρκετές ώρες, κλήθηκαν να καταθέσουν ενόρκως όλα τα πρώην και νυν μέλη του Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του loutrakiblog.gr, υπάρχει μια υπόθεση παραχώρησης άδειας σε κατάστημα του Λουτρακίου το 2014 που ο Εισαγγελέας έκρινε ότι χρίζει περαιτέρω διερεύνησης.

Γι αυτό το λόγο, κατέθεταν σήμερα για πάνω από 6 ώρες οι Γιώργος Ρουμελιώτης, Άρης Μαρίνης, Σωτήρης Πέρρας, Κώστας Δόσχορης, Ελένη Ζερβού, Μαρία Κάχρου, Κώστας Παντελέου, Κώστας Δήμου και η υπάλληλος Ζωή Λιόκοση,

Βάσει των καταθέσεων που συγκέντρωσαν οι δύο ανακριτικοί υπάλληλοι, ο Εισαγγελέας θα κρίνει ποια θα είναι τα επόμενα βήματα γι αυτή την υπόθεση.

ΠΗΓΗ :loutrakiblog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου