Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Την τελευταία «αναρρίχηση» της ζωής του έκανε σήμερα το πρωί ο μεγαλύτερος Έλληνας ορειβάτης όλων των εποχών ο  Λαμιώτης Κώστας Τζιβελέκας. «Έφυγε» από την ζωή σήμερα το πρωί μετά από μεγάλη μάχη που έδωσε αντιμετωπίζοντας το σοβαρό πρόβλημα υγείας του .   
Ο Κώστας Τζιβελέκας , καταγόταν από την......
Ανατολή της Δυτικής Φθιώτιδας , μεγάλωσε στις Κπομποτάδες Φθιώτιδας και ήταν το «σημείο αναφοράς» της Ελληνικής και όχι μόνο ορειβασίας.
Συμμετείχε σε ορειβατικές αποστολές σε όλο τον κόσμο και ανέβασε την Ελληνική σημαία στις υψηλότερες κορυφές βουνών του κόσμου :Ιμαλάια , Κιλιμάντζαρο.
Είχε συμμετάσχει σε 37 διεθνείς και Ελληνικές αποστολές ,  13 στα Ιμαλάια και θεωρούνταν ο πιο έμπειρος ορειβάτης με το μεγάλο ρεκόρ της καριέρας του να μην έχει χάσει ποτέ σε ορειβασία που συμμετείχε μέλος της αποστολής του.
Ο Αντιπεριφερειαρχης Αγροτικής Ανάπτυξής Κώστας Αποστολόπουλος – που συμμετείχε σε αποστολές μαζί με τον Κώστα Τζιβελέκα σε βουνά του κόσμου- συντετριμμένος από τον χαμό του Κώστα Τζιβελέκα σημείωσε στον προσωπικό του λογαριασμό.   

« Αρχηγέ μου καλό σου ταξίδι!!!!!! Σε ευχαριστώ για όλα όσα μου δίδαξες και για όσα έζησα στα βουνά του κόσμου!. Ανέβασες πολύ ψηλά την Ελληνική σημαία και την Ελλάδα΅!» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου