Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2017

Δ. Καμμένος: Ας πάρουμε τα μέτρα να τελειώνουμε – ΒΙΝΤΕΟ

«Εγώ πιστεύω ότι όλα τα μέρη πρέπει να κάνουν ένα βήμα πίσω, να υλοποιήσουν τις δεσμεύσεις τους όλα τα μέρη,  όλα τα μέρη, και να βγούμε σε μία συμφωνία», δήλωσε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δημήτρης Καμμένος, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Πιέρ Μοσκοβισί, μετά τη συνάντησή του με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο.
Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, μιλώντας στην ΕΡΤ, χαρακτήρισε «καλή» τη δήλωση του Ευρωπαίου Επιτρόπου, Πιέρ Μοσκοβισί, έξω από το .......
υπουργείο Οικονομικών, αμέσως μετά τη συνάντησή του με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο, προσθέτοντας: «Εγώ πιστεύω ότι όλα τα μέρη πρέπει να κάνουν ένα βήμα πίσω, να υλοποιήσουν τις δεσμεύσεις τους όλα τα μέρη, όλα τα μέρη, και να βγούμε σε μία συμφωνία, διότι η αξιολόγηση μπορεί να κλείσει χωρίς μέτρα, είναι σαφές αυτό. Είναι άλλο το κομμάτι της αξιολόγησης, άλλο η εμπλοκή του ΔΝΤ. Όπως είπε ο κ. Τσακαλώτος, και προς τιμήν του, σε μία εξαιρετική συνέντευξη τις προάλλες στον κ. Χατζηνικολάου είπε ότι είμαστε και λίγο πίσω στα μέτρα που έπρεπε να έχουμε πάρει. Έ, ας τα πάρουμε να τελειώνουμε. Δεν υπήρχαν μέτρα για την αξιολόγηση. Η αξιολόγηση τελειώνει χωρίς μέτρα, το ζήτημα είναι βαθιά πολιτικό». Δείτε το απόσπασμα: 
Διαβάστε επίσης:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου