Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

ΛΟΥΤΡΑΚΙ : ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ . Άλλα θέματα συζητούν στα ΔΣ ? , άλλα ψηφίζουν ?, και άλλα γράφουν τα επίσημα πρακτικά ? !!!!!

Άλλα γράφουν τα επίσημα πρακτικά κι άλλα έχουν γίνει - συζητηθεί κατά την διάρκεια των διοικητικών συμβουλίων του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου.
Αυτό φέρεται να δήλωσαν κάποια από τα νυν και πρώην μέλη του Δ.Σ. του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου στον γενόμενο έλεγχο -με εντολή της Εισαγγελίας του Ναυτοδικείου Πειραιά- από ......
ανακριτικούς υπαλλήλους της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, με σκοπό να λάβουν καταθέσεις από νυν και πρώην μέλη του διοικητικού συμβουλίου, καθώς επίσης νυν και πρώην υπαλλήλους του νομικού προσώπου, με αφορμή την παραχώρηση χώρου τραπεζοκαθισμάτων σε επιχείρηση της κεντρικής παραλίας Λουτρακίου.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, κάποια από τα μέλη του Δ.Σ., όπως ισχυρίσθηκαν «μπερδεύτηκαν» και υπέγραψαν τις συγκεκριμένες καθαρογραμμένες αποφάσεις, αλλά η πάγια πρακτική στο ως άνω νομικό πρόσωπο είναι, όταν διαφωνούν με μια απόφαση, να εξηγούν και τους λόγους και μετά να θέτουν την υπογραφή τους. Όπως σημείωνε τοπικός παράγοντας «επομένως, οι ληφθείσες αποφάσεις είναι άκυρες και δεν ισχύουν. Όμως, με αυτά που κατέθεσαν ελαφρά τη καρδία, ποιόν νομίζουν ότι πείθουν; Πολύ περισσότερο νομίζουν ότι κορόιδεψαν τους ανακριτικούς υπαλλήλους;»
Στο πλαίσιο της συγκεκριμένης έρευνας αναδείχθηκε ότι συγκεκριμένες αποφάσεις που είχαν ληφθεί επί προεδρίας της τέως προέδρου Εβίτας Κούτμου στις 03-06-2014, κατά περίεργη σύμπτωση(;) άλλαξαν όλες μαζί μετά από δέκα μήνες την ίδια ημερομηνία και πιο συγκεκριμένα στις 09-04-2015 επί προεδρίας του νυν προέδρου Γιώργου Ρουμελιώτη.
Εδώ αξίζει να γίνει αναφορά σε δήλωση της Εβίτας Κούτμου σε ιστολόγιο της Κορινθίας λίγες ημέρες μετά την διόρθωση των αποφάσεων και την δημοσιοποίηση του γεγονότος, όπου το «δεξί χέρι» του επικεφαλής της Αδέσμευτης Δημοτικής Κίνησης Παύλου Παύλου, είχε δηλώσει: «Εγώ δεν είπα τίποτα. Πίσω από τις ορθές επαναλήψεις κρύβεται υπάλληλος».
Σύμφωνα με γνώστη διενέργειας ΕΔΕ, εκτίμησε ότι η συγκεκριμένη υπόθεση θα διαχωρισθεί. Δηλαδή, σε ότι αφορά τα του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής θα παραμείνει στα χέρια της Εισαγγελίας του Ναυτοδικείου Πειραιά, σε ότι αφορά τα πολιτικά πρόσωπα θα αποσταλεί με τα υπάρχοντα ευρήματα στην Εισαγγελία Κορίνθου για τα περαιτέρω.
Έτερος γνώστης των πραγμάτων στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Λουτρακίου τόνιζε εις επήκοον κι άλλων προσώπων ότι τώρα ανοίγει ο «ασκός του Αιόλου», χωρίς να μπορεί κανείς να γνωρίζει που μπορεί να φθάσουν οι έρευνες στο νομικό πρόσωπο, αλλά και τι μπορεί να αναδειχθεί, μέσα από αυτούς τους ελέγχους;
Το loutraki-press θα παρακολουθεί στενά τις συγκεκριμένες εξελίξεις, προκειμένου να ενημερώνεται με αντικειμενικότητα η κοινή γνώμη για το τι έχει συμβεί στο παρελθόν, αλλά και πώς συνεχίζονται τα πράγματα εκ μέρους των κρατούντων στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Λουτρακίου. Απλά όλα στο «φως»!
(210217)
Του Πάνου Ηλιακόπουλου

loutraki-press.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου