Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2017

Έλαμψε η αλήθεια για τους υπαίτιους των κλήσεων και αφαίρεσης πινακίδων των οχημάτων στην Ε. Βενιζέλου , ήρθε η δικαίωση του Διοικητή του Αστυνομικού τμήματος Λουτρακίου .

 Πολλά  ακούστηκαν και πολλά ειπώθηκαν το  καλοκαίρι που πέρασε για τις κλήσεις και τις αφαιρέσεις πινακίδων από την  Αστυνομία Λουτρακίου στα αυτοκίνητα και τα μηχανάκια, ύστερα από την επιστολή που αρχικά απέστειλε στο ΑΤ Λουτρακίου ο Σύλλογος ......
Επισιτιστών Λουτρακίου «ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ» επιστολή την οποία  συνυπέγραψαν ΚΑΙ  η Ένωση Ξενοδόχων ,  ο LTO (Οργανισμός Τουριστικής Ανάπτυξης και προβολής Λουτρακίου) ο Δήμος ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ  , ο Εμπορικός Σύλλογος Λουτρακίου και ο σύλλογος των Ταξί Λουτρακίου.

Εδώ πρέπει να επισημάνουμε  ότι αδίκως  είχε  κατηγορηθεί  ο Αστυνομικός  Διευθυντής του Λουτρακίου  ως ο δήθεν Υπεύθυνος  .
Σύμφωνα με τα όσα έγραψε η εφημερίδα "Το Βήμα Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων" στο φύλλο του Ιανουαρίου, οι κλήσεις που μοιράστηκαν έφτασαν περίπου τις 1.000, ενώ γύρω στις 50.000 ευρώ ήταν τα οικονομικά οφέλη στο δήμο από τα  πρόστιμα που κλήθηκαν να πληρώσουν οι Δημότης  μας . 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου