Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου 2017

Αλλιώς είχαν συνηθίσει φαίνεται στο Τούρκικο ΥΠΕΞ & τώρα …Ζορίζονται !

Φαίνεται οτι κάπως αλλιώς είχαν συνηθίσει στο Τούρκικο ΥΠΕΞ στις ανακοινώσεις τους -φιρμάνια προς την Ελλάδα και τώρα που Καμμένος απάντησε οτι «Ανατολίτικου τύπου Νταηλίκια» δεν περνάνε στην Ελλάδα  …
Ζορίζονται!
Με μια προκλητική ανακοίνωση το υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας κάνει λόγο για «προκλητικές και αξιοθρήνητες αναφορές» και «ανήθικες εκφράσεις εναντίον της  Τουρκίας και του τις επιστρέφουμε»…Στον ΥΕΘΑ Καμμένο!
Χαρακτηριστικό είναι οτο  απαντά στις δηλώσεις του Έλληνα ΥΕΘΑ το ΥΠΕΞ και όχι ο ΥΠΑΜ της Τουρκίας …Ζόρια Τσαβούσουγλου !
Η ανακοίνωση του Τουρκικού ΥΠΕΞ έχει ως εξής:
«Η γλώσσα, ο τόνος καθώς και οι παράλογες αναφορές, οι οποίες δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα, του υπουργού Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας κ Καμμένου, κατά τη διάρκεια συνέντευξης σε ελληνικό τηλεοπτικό κανάλι, είναι αξιοθρήνητες.
Καταδικάζουμε τις αβάσιμες, ακατάλληλες καθώς και ανήθικες εκφράσεις του εναντίον της χώρας μας και του Πρoέδρου μας και του τις επιστρέφουμε.
Είναι τόσο λυπηρό το γεγονός ότι αυτό το πρόσωπο, με τέτοια έλλειψη σεβασμού της δικαιοσύνης και απόλυτη αδιαφορία για τους πιο βασικούς κανόνες ευγένειας σε διεθνές επίπεδο, που αγνοεί τις κύριες διμερείς πράξεις που αφορούν την παράνομη μετανάστευση, καταλαμβάνει το αξίωμα του Υπουργού Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας σε αυτές τις δύσκολες στιγμές για όλο τον κόσμο, καθώς και την περιοχή μας.

Καλούμε τις ελληνικές αρχές για μια ακόμη φορά να ενεργήσουν δεόντως με υπευθυνότητα και να απόσχουν από τις δηλώσεις που θα μπορούσαν να υπονομεύσουν την ατμόσφαιρα συνεργασίας που προσπαθούμε να επιτύχουμε μεταξύ των δύο χωρών»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου