Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2017

Κύριε Ψυχάρη, μα εσείς δεν καλούσατε τον κόσμο να αγοράσει μετοχές της ΚΕΚΡΩΨ συμφερόντων Κόκκαλη;

Έβγαλε λοιπόν ανακοίνωση ο κύριος Σταύρος Ψυχάρης, για να απαντήσει στις αποκαλύψεις του πρωθυπουργού. Ξέχασε όμως να μας πει στην ανακοίνωση του για την περιβόητη εταιρεία Κέκρωψ συμφερόντων Σωκράτη Κόκκαλη για την οποία καλούσε τον κόσμο να αγοράσει τις μετοχές της. Και φυσικά έπεσαν στον κουβά.
Μήπως πρέπει να θυμηθούμε το συγκρότημα πως έκανε εγκλήματα την εποχή του χρηματιστηρίου όχι μόνο για τις εφημερίδες αλλά και για το mega. Μήπως θυμάστε κύριε Ψυχάρη να είναι  Ντουντούκα το mega την.........
εποχή εκείνη λέγοντας «αγοράστε Τηλέτυπο»; Κύριε Ψυχάρη ακόμα και τώρα σας λέμε δεν μιλάνε για σκοινί στο σπίτι του κρεμασμένου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Ψυχάρη:
«Ελπίζω ο κ. Τσίπρας να υπέπεσε θύμα των μυστικών υπηρεσιών του οι οποίες τον παρέσυραν σε γκάφα πρώτης γραμμής.
Δήλωσε ο κ. Τσίπρας ότι μέρος του δανείου για την αγορά του 25% των μετοχών του ΔΟΛ, ύψους 50 εκατ. ευρώ, υπεκλάπη. Είναι ένα ανήθικο ψεύδος.
Αμέσως μόλις υπεγράφη η σύμβαση, ο αείμνηστος Χρήστος Λαμπράκης παρέλαβε αυτοπροσώπως την επιταγή την οποία εμοίρασε στα τρία, όσοι και οι κληρονόμοι του. Δεν «διέφυγε» ούτε ένα ευρώ. Αυτά συνέβησαν το 2005 και προκύπτουν από τα αρχεία της τραπέζης.
Χρόνια αργότερα, όταν το Χρηματιστήριο γνώρισε τη γνωστή πτώση του, η δανειοδότρια τράπεζα συνέστησε στον Σταύρο Ψυχάρη να αγοράσει, αν μπορούσε, από το Χρηματιστήριο λίγες λίγες τις μετοχές του ΔΟΛ που προσφέρονταν στην αγορά σε τιμές προκλητικά χαμηλές, για να γίνει έτσι ο μοναδικός μέτοχος της εταιρείας. Τελικώς, η τράπεζα οργάνωσε επιτυχώς την αγορά των μετοχών του ΔΟΛ με δημόσια προσφορά για λογαριασμό του Σταύρου Ψυχάρη.
Ολες οι αγοραπωλησίες έγιναν χωρίς να περάσει ούτε ένα ευρώ από τα ταμεία του ΔΟΛ ή από τους προσωπικούς λογαριασμούς του Σταύρου Ψυχάρη.
Τέλος, ο κ. Τσίπρας θα πρέπει να εκφράσει τη λύπη του διότι εν τη αγωνία του να δώσει απαντήσεις με ονόματα και στοιχεία για τη λεγόμενη διαπλοκή, λησμόνησε να αναφέρει ακόμη και τα ονόματα των λοιπών συνιδιοκτητών του Mega Channel. Και έτσι για μία ακόμη φορά ο κ. Τσίπρας κινδυνεύει να κατηγορηθεί για απόκρυψη της αλήθειας».
Πηγή:  iefimerida.gr 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου