Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2017

ΣΑΛΟΣ με το #thevoicegr Η Τουρκική εταιρεία παραγωγής «μέτρησε» λάθος τις ψήφους απο την Κυπρο


Ανακοίνωση κυκλοφόρησε ο ΣΚΑΪ για όσα συνέβησαν στο πρώτο live του «Voice», ενώ μάλιστα επισημαίνεται ότι έκαναν έλεγχο ώστε να είναι σίγουροι ότι δεν έγινε κι άλλο λάθος…!
Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα αναφέρονται στην ανακοίνωση:
“Το πρώτο live του «Τhe Voice of Greece» ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου και με την ψήφο του τηλεοπτικού κοινού πήραν το......
εισιτήριο για τον ημιτελικό οκτώ παίκτες.
Με λύπη μας ανακοινώνουμε ότι από λάθος της εταιρίας που ανέλαβε την τηλεπικοινωνιακή υποστήριξη και διεξήγαγε την καταμέτρηση των ψήφων, στο δεύτερο διαγωνιζόμενο ζευγάρι της βραδιάς οι ψήφοι προσμετρήθηκαν λάθος, δηλαδή αποδόθηκαν στον έναν οι ψήφοι του άλλου όπως αυτές μετρήθηκαν στην Κύπρο. Κατά συνέπεια ανακοινώθηκε λάθος νικητής.
Μετά τον έλεγχο που διεξήχθη από την εταιρία παραγωγής o νικητής του Cross Battle αναδεικνύεται σύμφωνα με την ψήφο του κοινού ο Χρήστος Θεοδώρου και όχι η Κέλλυ Ντούλια όπως ανακοινώθηκε την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου στο live του «Τhe Voice of Greece».
Η Εταιρία παραγωγής και ο ΣΚΑΪ προκειμένου να διασφαλισθεί η εγκυρότητα των αποτελεσμάτων ζήτησαν την επανεξέταση όλων των ψηφοφοριών της βραδιάς και πήραν την διαβεβαίωση ότι δεν υπήρξε άλλο πρόβλημα στην καταμέτρηση, ούτε κάτι τέτοιο θα επαναληφθεί στο μέλλον.
Κατόπιν αυτών η Εταιρία παραγωγής αποφάσισε εκτός από τον Χρήστο Θεοδώρου που είναι ο νικητής της αναμέτρησης να περάσει στον ημιτελικό και η Κέλλυ Ντούλια που αρχικά έχει ανακοινωθεί ως νικήτρια”.

Έτσι λοιπόν με την ανακοίνωση στον ΣΚΑΪ «δεσμεύονται» ότι από το επόμενο live θα είναι πιο… προσεχτικοί…!

olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου