Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2017

ΔΙΩΡΥΓΑ : φωνή βοώντος από πλευρά της Διοίκησης της Διώρυγας και όλοι μαζί περί άλλων τυρβάζουν!!!!!

Είναι απογοητευτικό , είναι απαξιωτικό , είναι περιφρονητικό  προς την τοπική κοινωνία ,  μετά από τόσα  επιβεβαιωμένα και σοβαρά γεγονότα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας  , οι εποπτικές  Αρχές του Νομού  μας -  Δήμων μας περί .....

 άλλων  να τυρβάζουν.


Το Geraniablog  Την ΤΡΊΤΗ, 7 ΜΑΡΤΊΟΥ 2017 Δημοσίευσε θέμα με τίτλο : Σοβαρό εργατικό ατύχημα στην Διώρυγα της Κορίνθου. Βλέπε εδώ .
 Και  την ΠΈΜΠΤΗ, 9 ΜΑΡΤΊΟΥ 2017 επανήρθε με νέο θέμα και με τίτλο : ΔΙΩΡΥΓΑ :Το Geraniablog  με πολλά ερωτηματικά επιμένει και επιβεβαιώνει την πραγματικότητα – αλήθεια . Βλέπε εδώ.

Σήμερα 24 / 03 / 2017 επαναφέρουμε το θέμα διότι έως και σήμερα !  φωνή βοώντος από πλευρά της Διοίκησης της Διώρυγας , Και των ελεγκτικών Αρχών .

Παρ’ όλα αυτά η μόνη Υπηρεσία η οποία διενέργησε Ένορκη Διοικητική, Ή προκαταρκτική  εξέταση και αυτό μετά από επώνυμη τηλεφωνική καταγγελία είναι  το Λιμεναρχείο Κορίνθου. .
Δεν θα μπορούσα να μην αναφερθώ στο στημένο από την Διοίκηση  σενάριο ως προς το τι θα καταθέσουν οι εργαζόμενοι , τόσο  οι τις Α.Ε.ΔΙ.Κ αλλά και οι εργάτες που ήταν και εργάζονταν  στον πλωτό Γερανό την ημέρα του ατυχήματος οι οποίοι πληρώνονται με εντολή πληρωμής και υπογραφή συγκεκριμένου Διοικητικού υπαλλήλου της Α.Ε.ΔΙ.Κ  με την ειδοποιώ διαφορά ότι ήταν ανασφάλιστοι διότι δεν είχαν και δεν έχουν προσληφθεί  από κανέναν έως και σήμερα που εμείς γράφουμε και αυτοί εργάζονται  σε διάφορες  επικίνδυνες εργασίες  όπως αυτή της  ανέλκυσης του Ρυμουλκού  ΤΡΙΤΩΝ  τήν 21η ,ή 22α / 03 / 2017.

Το πάθημα δεν τους γίνετε μάθημα διότι ζουν  στην δική τους νιρβάνα . Θεωρούν και διατυμπανίζουν ότι αυτοί είναι και κανενός άλλος .

Τους έχουμε  όλους στο χέρι  λένε !!!! Εμείς διοικούμε λένε !!!!
Και άλλα πολλά λένε που δεν είναι φρόνιμο να τα δημοσιοποιήσω !!!!

Εμείς θα πληρώσουμε λένε !!!ότι δικαιούται  ο ατυχώς  εργαζόμενος ο οποίος πρόσφατα  βγήκε  από το νοσοκομείο  μετά από το ατύχησα και μετά από εγχείρηση  στο πόδι που τον έχουν καταστήσει  ανίκανο  να εργαστεί  τους επόμενους  οκτώ περίπου  μήνες .

Δεν μας είπαν με ποια απόφαση Διοικητικού Συμβουλίου θα το κάνουν?  
 Ποιο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου θα υπογράψει μια τέτοια απόφαση για να Νομιμοποιήσει την παρανομία Δύο (2) Συγκεκριμένων Υπαλλήλων της Διώρυγες ?
Ποιος από τα μέλη του Δ.Σ θα ρισκάρει να υποπέσει σε παράβαση του Νόμου όσο αφορά τα Εργατικά?

Και  πόσο μάλλον  μετά  από ένα εργατικό – Ναυτικό ατύχημα ?
Και για όλα αυτά Κύριοι έως και σήμερα  η Επιθεώρηση Εργασίας Κορίνθου  όλος παραδόξως   δεν έχει ασχοληθεί με το θέμα .

Αλλά επειδή εμείς ήμαστε σίγουροι ότι Η Επιθεώρηση Εργασίας θα κάνει τα Νόμιμα και θα ασχοληθεί  έστω και με το ζόρι για το εργατικό – ναυτικό ατύχημα κατά την διάρκεια  εργασιών την 7/3/2017 μέσα στον πλωτό γερανό ΚΕΝΤΑΥΡΟ ,
και αυτό  διότι είναι και αυτή εκτεθειμένη ,  σαν Υπηρεσία του Κράτους αρμόδια επί των Εργατικών  θεμάτων και ειδικότερα όταν υπάρχουν και παρατυπίες σε αυτά αλλά και σοβαρά εργατικά ατυχήματα , θα αναγκαστεί ο Κύριος επόπτης Εργασίας να το κάνει!!!!

Σήμερα δημοσιοποιούμε την Έγκριση Δαπάνης – Πληρωμής του ασθενοφόρου που μετέφερε τον άτυχο εργαζόμενο στον πλωτό γερανό ΚΕΝΤΑΥΡΟ της Διώρυγας , στην Αθηνά μετά το ατύχημα .
Με αυτό επιβεβαιώνουμε  την αλήθεια , και συνεχίζουμε  δίχως να μας πτοούν  οι απειλές κάποιων ότι θα μας στείλουν στον Εισαγγελέα .

Με μεγάλοι  μας χαρά θα το δεχτούμε και θα πάμε ,όλοι μαζί . το ερώτημα όμως  είναι ένα.
Ημείς αφού καταθέσουμε θα φύγουμε !!!! το ποιοι θα μείνουν εκεί δεν μας λένε!!!! Τους περιμένουμε !!!!
Θα  επανέλθουμε !!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου