Σάββατο, 4 Μαρτίου 2017

Νέα βόμβα στη ΝΔ! Κ Παπακώστα: “Να ψηφίσουμε τις ελαφρύνσεις-να αποσύρουμε το αίτημα για εκλογές”!

Διαστάσεις ξεκαθαρίσματος λογαριασμών μεταξύ της παραδοσιακής παράταξης του κόμματος (“καραμανλικοί”) και των “σαμαρικών” ( Άδωνις-Πολιτική Άνοιξη κλπ ), με τον Κυριάκο στη μέση να παρακολουθεί αμήχανος, παίρνει πλέον το ρήγμα στη ΝΔ. Μετά τη σημερινή ολομέτωπη επίθεση του.....
“Σαμαρικού” σάιτ antinews.gr ( “Ως πότε θα υπονομεύει την παράταξη η… οργάνωση «φίλοι Καραμανλή»;” ), έρχεται το Σάββατο, η Κατερίνα Παπακώστα, από τα παραδοσιακά στελέχη της ΝΔ βουλευτής επί χρόνια στη Β Αθήνας και στενή πολιτική φίλη τόσο του Βαγγ Μειμαράκη όσο και του Κώστα Καραμανλή, να “βάλει φωτιά στα τόπια”, μία μόλις ημέρα μετά το πολιτικό “εξώδικο” στην ηγεσια της Πειραιώς, διά χειλέων Βαγγ Μειμαράκη στη Βουλή !
Σε δηλώσεις της στην εφημερίδα «Ειδήσεις» του Σαββάτου, η Κατερίνα Παπακώστα διαφοροποιείται από την κομματική γραμμή της ΝΔ και ζητά να «ψηφίσει η ΝΔ τις ελαφρύνσεις» για να κλείσει η αξιολόγηση.
Ζητά επίσης να αποσυρθεί το αίτημα των πρόωρων εκλογών σε αυτή την περίπτωση για να μην καταντήσει η ΝΔ γραφική. Συγκεκριμένα λέει:
«Εάν κλείσει η αξιολόγηση πρέπει να αποσυρθεί το αίτημα των πρόωρων εκλογών για να προστατευθεί. Και πρέπει να γίνει άμεσα, γιατί, αν επιμείνουμε, σε λίγο θα γίνουμε γραφικοί».

Πηγή: tvxs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου