Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2017

Βασ Οικονόμου στη Βουλή: “Μόλις έρθουμε στα πράγματα, καθαρίστριες, φύλακες, προσωπικό αλλά και νέοι διοικητές στα Νοσοκομεία, θα φάνε … Χ !!!”


 «Δεν θα πάρουμε κληρονομιά αυτούς που διορίσατε στις διοικήσεις των νοσοκομείων που πλασάρονται ότι διοριστήκαν αξιοκρατικά. Τελείωσαν όλα αυτά. Όλες αυτές οι προσλήψεις είναι παράνομες. Αν περνάει από το χέρι μου θα φάνε όλοι ‘χι’»…Να το … πραγματικό πρόσωπο του Αρμαγεδώνα! Θα πετσοκοψουν ότι απέμεινε από τις συντάξεις, θα ισοπεδώσουν τους μισθούς σε επίπεδο.......
Βουλγαρίας – Μολδαβίας – Πακιστάν. Θα εξαφανίσουν όλους τους εργασιακούς νόμους και επειδή δεν τους φτάνουν αυτά, θα κατεδαφίσουν όσα προσπαθεί να ανατάξει ο Τσίπρας κι ο Πολάκης στην Υγεία, ώστε όπως είχαν υπονοήσει και ο Άδωνις με τον Λοβέρδο … οι συνταξιούχοι να … “μην αργούν και τόσο πολύ να πεθάνουν”, βρε αδερφέ! Είναι … αντιαναπτυξιακό !
Ρεσιτάλ “ρεβανσισμού” από το πουλαίν του Άδωνι, του Σαμαρά και του Κυριάκου, στη ΝΔ! Κατά τη διάρκεια της συζήτησης στην ολομέλεια της Βουλής για νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας, δήλωσε πως σε ενδεχόμενη κυβέρνηση της ΝΔ θα αποπεμφθούν οι σημερινοί διοικητές νοσοκομείων και θα απολυθούν καθαρίστριες, υπάλληλοι φύλαξης που εργάζονται με ατομικές συμβάσεις στα νοσοκομεία, αλλά και όσοι προσληφθούν στις Τοπικές Ομάδες Υγείας Τέλος, ο Βασίλης Οικονόμου χαρακτήρισε «σοβιέτ» τις Τοπικές Ομάδες Υγείας που θα δημιουργηθούν με τροπολογία που κατατέθηκε στο νομοσχέδιο, δηλώνοντας πως αυτές θα καταργηθούν από την ΝΔ σε περίπτωση που γίνει κυβέρνηση.
ΣΥΡΙΖΑ: Το πραγματικό πρόσωπο της ΝΔ, ρεβανσισμός, απολύσεις εργαζομένων, άλωση του κράτους
«Σήμερα ο κ. Β. Οικονόμου, βουλευτής και υπεύθυνος του Τομέα Υγείας της ΝΔ, αποκάλυψε το πραγματικό πρόγραμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης», αναφέρεται σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.
Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:
Σήμερα ο κ. Β. Οικονόμου, βουλευτής και υπεύθυνος του Τομέα Υγείας της ΝΔ, αποκάλυψε το πραγματικό πρόγραμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Από το βήμα της Βουλής, δήλωσε ξεκάθαρα ότι, όχι μόνο οι σημερινοί διοικητές των νοσοκομείων, οι πρώτοι που τοποθετήθηκαν με αξιοκρατικά κριτήρια, αλλά και καθαρίστριες και εργαζόμενοι σε υπηρεσίας φύλαξης, θα απολυθούν, από ενδεχόμενη κυβέρνηση Μητσοτάκη.
Αυτό είναι το πραγματικό πρόσωπο της ΝΔ του κ. Μητσοτάκη: Ρεβανσισμός, απολύσεις εργαζομένων, άλωση του κράτους. Αυτό είναι το δίπτυχο της ΝΔ: απάνθρωπος νεοφιλελευθερισμός και πελατειακό κράτος.
Πηγή: stokokkino.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου