Πέμπτη, 9 Μαρτίου 2017

Η πρωτότυπη πρόταση γάμου αλλά... με την χειρότερη κατάληξη (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο νεαρός Καλιφορνέζος Darrell Hamilton πήρε την απόφαση να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, διαλέγοντας ένα πρωτότυπο τρόπο. Ωστόσο, τα πράγματα δεν έρχονται πάντα όπως τα σχεδιάζουμε.
Αν και ο νεαρός άνδρας πίστευε πως τα είχε σχεδιάσει όλα και μάλιστα με την παραμικρή λεπτομέρεια, τελικά δεν είχε υπολογίσει έναν......
αστάθμητο παράγοντα.
Ο Darrell νοίκιασε ένα ελικόπτερο για να κάνει την πρότασή του ανάμεσα στα σύννεφα, πετώντας πάνω από το Ρίντλεϊ και είχε κρύψει στην τσέπη του το βελούδινο κουτάκι με το μονόπετρο.
Μάλιστα, ο ερωτευμένος άντρας είχε φτιάξει με τεράστια γράμματα στα χωράφια μια πινακίδα που έγραφε «Θα με παντρευτείς;» και είχε ζητήσει από τον πιλότο να τον ειδοποιήσει όταν θα πλησίαζαν στο σημείο.
Ο ίδιος, κατέγραφε την πτήση, ευελπιστώντας να ακούσει το πολυπόθητο «ναι» ανεβάζοντας στη συνέχεια το βίντεο στο YouTube.
Όμως, η τύχη δεν ήταν με το μέρος του Darrell καθώς, πριν ακόμα προλάβει να κάνει την πρόταση γάμου στην καλή του, ένιωσε μια ξαφνική αδιαθεσία.
Ο νεαρός άνδρας με το που έκανε την πρόταση γάμου δεν άντεξε και έκανε εμετό ενώ η σύντροφός του, μετά το πρώτο σοκ, προσπαθούσε με ψυχραιμία να του συμπαρασταθεί.
Αν και στο βίντεο δεν φαίνεται αν η Rheanna είπε τελικά «ναι» στον Darrell, όταν εκείνος ένιωσε καλύτερα άκουσε τελικά το «ναι» από την σύντροφό του.
Το βίντεο έγινε viral με περισσότερα από 40.000 views από την ημέρα που αναρτήθηκε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου