Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2017

ΔΙΩΡΥΓΑ : Ένα Δελτίο Τύπου από παιδιά Νηπιαγωγείου .


 Μετά από τα όσα γράφηκαν στα Κορινθιακά  ΜΜΕ για  ένα ακόμα σοβαρό περιστατικό στην Διώρυγα , αυτό δηλαδή της προσάραξης ενός εμπορικού δεξαμενόπλοιου  μέσα στην Διώρυγας , και κοντά στην έξοδο της Ποσειδωνία , η Διοίκηση της Διώρυγας  χτες...
εξέδωσε Δελτίο Τύπου .
Ένα Δελτία Τύπου με το οποίο επιβεβαιώνουν  για μία ακόμα  φορά ότι η Διώρυγα είναι σε καθεστώς εγκατάλειψης .

Ο συντάκτης  αυτού του Δελτίου Τύπου  πιστοποιεί και επιβεβαιώνει  ότι  τόσο το Διοικητικό Συμβούλιο  όσο  και οι κατέχοντες  θέσεις Διευθυντών  και  Προϊσταμένων  έχουν  πλήρη  άγνοια για το τι εστί Διώρυγα .

Με αυτό το γεγονός  πιστεύουμε  ότι το ποτήρι  έχει  ξεχειλίσει  και όλοι  οι κατέχοντες Διευθυντικές  θέσεις  όπως και όλο το Διοικητικό Συμβούλιο θα πρέπει να παραιτηθούν άμεσα .
Και  αιτιολογούμε το γιατί .  Στο δελτίο  τύπου  της Διώρυγας ημερομηνία 29 Μαρτίου 2017 γράφουν :

Αποτέλεσμα των φυσικών  φαινομένων αυτών  είναι το ωφέλιμο βύθισμα που διατηρείται  με όλα τα απαραίτητα  τεχνικά  μέσα που διαθέτει η εταιρεία  μας στα 6.5 μ .τουλάχιστον  . να μεταβάλλεται σε διάφορα σημεία .
Και πάρα  κάτω  λέει  !!! Παρακαλούμε προς διευκόλυνση  σας σε περίπτωση  που το βύθισμα του σκάφους  σας είναι άνω των 6.10μ.να επικοινωνείτε με την Υπηρεσία μας …… αποδεχόμενοι  έτσι  την πραγματικότητα .

Εμείς είμαστε σε θέση να αντικρούσουμε  και να επιβεβαιώσουμε ποια είναι η αλήθεια ως προς το πραγματικό  βύθισμα της Διώρυγας  παίρνοντας  στοιχεία  από τον ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ  ΝΑΥΣΙΠΛΟΪΑΣ  & ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ  ΤΗΣ ΔΙΩΡΥΓΑΣ τα οποία και δημοσιεύουμε .
Ο κανονισμός  ναυσιπλοΐας  & χωρητικότητας  της Διώρυγας στην παράγραφο  ( γ ) σελίδα 15 γράφει !!!
Το βάθος της Διώρυγας  είναι κατά τον άξονα  8,00 μέτρα από της μέσης  ρηχείας των υδάτων .

Για τον λόγο αυτό όλοι  εσείς που υποδείξαμε  νωρίτερα  , και για τον λόγο που από  μόνοι σας αποδεικνύεται, ότι δηλαδή έχετε  πλήρη άγνοια των Νόμων και των Κανονισμών  της Διώρυγας  πρέπει  να κάνετε το αυτονόητο  για το καλό της Διώρυγας .

Σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να το πάρει στα χέρια του  το Υπουργείο Οικονομικών και συγκεκριμένα η Υφ/υπουργος Κ. Παπανάτσιου   και εάν δεν μπορεί να λύσει τον Γόρδιο  δεσμό να ακόλουθης  την παράδοση   και να τον κόψει όπως μας δίδαξε Αυτός ο μεγάλος  ΕΛΛΗΝΑΣ :  Ο ΜΕΓΑΣ  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ .
 Ακολουθούν  έγγραφα – αποδεικτικά  στοιχεία .Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου