Τρίτη, 14 Μαρτίου 2017

Π. Ρήγας: Η στρατηγική της Ν.Δ. έχει φτάσει σε προσβλητικό σημείο για την ελληνική κοινωνία (Video)


«Η στρατηγική της Ν.Δ. έχει φτάσει σε ένα προσβλητικό σημείο για την ελληνική κοινωνία» δήλωσε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Ρήγας αναφερόμενος στην εμμονή της Ν.Δ. στα μέτρα που ζητάει το ΔΝΤ και τη στάση της στα εργασιακά......
Ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ επανέλαβε ότι το πακέτο της συμφωνίας θα είναι συνολικό. Τα μέτρα ως το 2018 έχουν σχεδόν κλείσει εκτός των 
εργασιακών, συζητούνται τα μέτρα που αφορούν το δημοσιονομικό μείγμα για μετά το 2018 όπου υπάρχουν κάποιες διαφορές και το τρίτο μέρος είναι τα μέτρα που αφορούν το χρέος, εξήγησε.

«Όλοι επιθυμούν να κλείσει η τεχνική συμφωνία ως τις 20 Μαρτίου και μετά να ολοκληρωθεί και για τα άλλα δύο μέρη της» υποστήριξε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνοντας ότι «το σύνολο των μέτρων θα έχει δημοσιονομικό αποτέλεσμα μηδέν. Στόχος είναι να ελαφρυνθούν οι κοινωνικές ομάδες που θα επιβαρυνθούν».
Άσκησε κριτική στην απόφαση του ΣΤΕ για τους διευθυντές στα σχολεία υπογραμμίζοντας ότι «όλοι κρίνονται». «Δεν μπορεί το ΣΤΕ να παίρνει αποφάσεις για τους ίδιους τους δικαστικούς αναφορικά με το αυτοδιοίκητο και να μην επιτρέπεται στους εκπαιδευτικούς» συμπλήρωσε.

Kατ. Μπρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου