Παρασκευή, 28 Απριλίου 2017

Κόντρα Τσίπρα - Μητσοτάκη στη Βουλή - ΒΙΝΤΕΟ


Κόντρα στη Βουλή είχαν ο Πρωθυπουργού Αλέξης Τσίπρας με τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη για το ζήτημα της τροπολογίας που αφορά στα πρόστιμα από το λαθρεμπόριο στο νομοσχέδιο του εξωδικαστικού μηχανισμού.
«Κύριε πρόεδρε σας καλώ να προστατεύσετε το κύρος του Κοινοβουλίου, σας καλώ να ζητήσετε από την κυβέρνηση, αφού ο ίδιος ο Πρωθυπουργός δεν παίρνει την πρωτοβουλία να αποσύρει την τροπολογία, να το .....
κάνει με δική σας παρότρυνση» είπε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης απευθυνόμενος στον πρόεδρος της Βουλής Νίκο Βούτση.
«Δεν είναι δυνατό να συνεχίζεται άλλο αυτή η κατάσταση. Είναι απαράδεκτο αυτό που συμβαίνει σήμερα στη Βουλή» πρόσθεσε ο κ. Μητσοτάκης.
«Ζήσαμε μαζί από αυτά εδώ τα έδρανα τη διακυβέρνηση του κ. Σαμαρά που ως Πρωθυπουργός δεν είχε έρθει στη Βουλή να απαντήσει ούτε σε μια ερώτηση και μια διαδικασία που ήταν fast track, με δεκάδες πράξεις νομοθετικού περιεχομένου. Είχατε σπάσει όλα τα ρεκόρ» απάντησε ο Πρωθυπουργός

«Από τις 7 Απριλίου, ο κ. Μητσοτάκης και η παράταξή του είναι σε διαρκές βέρτιγκο. Αλλά, παρ’ ελπίδα σας -είπε απευθυνόμενος προς τα έδρανα της αξιωματικής αντιπολίτευσης- έκλεισε τότε η πολιτική συμφωνία και τώρα θα κλείσει και η τεχνική συμφωνία» τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου